Royal Senses Resort na Kritu je spreman da vas ugosti tokom baršunaste sezone

Novi Royal Senses je nastao saradnjom između Peppas N Architects i Lost Studios i predstavlja mesto za savršeni odmor koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Na obali Egejskog mora otvoren je novi luksuzni hotel Royal Senses Resort, koji je deo Curio Collection by Hilton lanca, a svoje mesto pronalazi nadomak živopisnog sela Panormos. Prostirući se na površini od 404 hektara, hotel svim svojim gostima nudi 179 soba, koje idu od običnih smeštaja sa pogledom na more, do luksuznih vila sa bazenima uklesanim u kamenu. 

Peppas N Architects bili su odgovorni za arhitekturu Royal Senses Resorta. „Trudili smo se da projektujemo i uredimo hotelske zgrade tako da se sa bilo koje tačke pruža prelep pogled na Egejsko more“, kažu autori projekta. Arhitekte su nastojale da izbrišu granicu između enterijera i eksterijera i planirale su prostorije tako da se glatko prelivaju prema terasama.

Enterijer hotela dizajnirao je Lost Studio, koji je crpio inspiraciju iz lokalne umetnosti i zanata. Na primer, svaka soba ima tradicionalne kritske uzorke, a nameštaj su izradile lokalne zanatlije. Jedan od glavnih ciljeva dizajnera bio je da organski integriše Royal Senses Resort u kulturni kontekst ostrva.

Hotel svojim gostima nudi ne samo opuštanje u udobnim sobama, već i neobična gastronomska i wellness iskustva. Gosti mogu uživati ​​u domaćoj i evropskoj kuhinji u tri hotelska restorana i barovima sa hranom. U spa centru ih čekaju kozmetički i spa tretmani na bazi lekovitog bilja koje raste na Kritu.

Povezane teme