Rosewood Hotels & Resorts otvara hotel u Grčkoj

Krit, mitsko rodno mesto Zevsa, boga neba i groma, dugo je bio očaravajuća destinacija sa svojim kristalno čistim vodama, belim plažama i veličanstvenim planinskim pejzažima.

Prožeto istorijom i prirodnim lepotama, ostrvo će dočekati novo poglavlje u svom nasleđu otvaranjem odmarališta Rosewood Blue Palace, koje obeležava veliki ulazak Rosewood Hotels & Resorts u Grčku.

Rosewood Blue Palace nije samo luksuzno odmaralište, to je promišljena reinkarnacija voljene Plave palate, neprimetno integrisane u šarmantno okruženje između ribarskog sela Plaka i luke Elounda. Prihvatajući vodeću filozofiju, A Sense of Place®, odmaralište ima za cilj da gostima ponudi impresivno iskustvo koje ih povezuje sa jedinstvenom kulturom i istorijom Krita.

Sa 154 sobe i apartmana, od kojih 85 ima privatne bazene, Rosewood Blue Palace obećava uzvišeno iskustvo za one koji traže istinski intiman odmor. Sveobuhvatno renoviranje odmarališta, koje je dizajnirala priznata grčka firma K-Studio, odaje počast kritskoj tradiciji i identitetu. Intuitivni pristup uslugama po meri obezbeđuje da se potrebe svakog gosta ispune sa najvećom pažnjom.

Da bi pomogao da se kulinarski program odmarališta podigne na nove visine, objekat je takođe iskoristio talente renomirane dizajnerke enterijera rođene u Grčkoj, sa sedištem u Londonu, Afroditi Krase, koja je angažovana da dizajnira prostore u kojima se nalazi šest restorana i barova. Gosti se mogu prepustiti kulinarskim užicima iz specijalizovanih restorana, kluba na plaži i celodnevnog restorana koji nabavlja sveže proizvode od lokalnih dobavljača i organske bašte na licu mesta.

Kao luksuzno wellness odmaralište, Rosewood Blue Palace uvodi spa Asaia, holistički koncept blagostanja. Odmaralište ima fitnes centar, paviljon za jogu i namenske prostore za tretmane hidroterapije. Tri otvorena bazena, sa panoramskim pogledom na okean, omogućavaju gostima da uživaju u veličanstvenom miru ostrva.

Krit, kome se imućni putnici dugo dive zbog svoje prirodne lepote i autentične ponude, savršeno se uklapa sa konceptom Rosewood. Rosewood Blue Palace se pridružuje prestižnoj kolekciji evropskih hotela, učvršćujući prisustvo Rosewood kompanije u regionu.

Luxury Experience