Ritz-Carlton se proširuje do Rivijere Maje luksuznim odmaralištem i rezidencijama

Brend Ritz-Carlton postavlja nova merila u luksuznom životu na meksičkoj obali Kariba sa predstojećim debijem The Ritz-Carlton Residences.

Sa planiranim datumom 2026. godine, ova izuzetna zajednica imaće 127 elegantno nameštenih rezidencija i odmaralište sa 300 ključeva. Renomirana meksička dizajnerska firma, Sordo Madaleno, osmisla je zapanjujuće okruženje koje se harmonično stapa sa bujnim tropskim krošnjama, gustim mangrovima i prekrasnim pogledom na Karipsko more i obalu Jukatana.

Strateški smeštene u blizini novootvorenog Međunarodnog aerodroma Tulum i postojećeg Međunarodnog aerodroma Kankun, rezidencije nude besprekornu dostupnost direktnim letovima iz većih gradova kao što su Dalas, Hjuston, Los Anđeles, Majami i Njujork. Zajednica se prostire na 220 hektara netaknute prirodne lepote, sa privatnom obalom u obliku polumeseca koja je savršena za plivanje, ronjenje, veslanje na dasci i druge aktivnosti na okeanu.

Rezidencije nude odabran izbor luksuznih životnih opcija, od kojih svaka odražava bogato nasleđe i prirodne lepote regiona. Ekskluzivna imanja Beachfront Estates ograničena na 13 rezidencija sa pet spavaćih soba, prostiru se na preko 350 kvadratnih metara na tri nivoa, nudeći neuporediv pogled na Karipsko more i direktan pristup plaži.

Sa 82 jedinice, kondominijumi Grand Residences dolaze u konfiguracijama na dva i tri nivoa, sa rasporedom sa tri i četiri spavaće sobe počevši od skoro 300 kvadratnih metara, od kojih svaka nudi zadivljujući pogled na mangrove i džunglu.

Mangrove Cottages je kolekcija od 32 vikendice i uključuje opcije sa dve i tri spavaće sobe, dostupne u dizajnu na jedan ili dva nivoa, u rasponu od 160 do preko 200 kvadratnih metara, osiguravajući spokojno i slikovito životno okruženje.

Rezidencije će imati kuhinje dizajnirane po narudžbini sa vrhunskim uređajima, prostrane garderobere i luksuzne dnevne prostore na otvorenom, uključujući letnje kuhinje, privatne bazene i prostrane terase sa pogledom na okean. Vlasnici će imati koristi od ekskluzivnih usluga zasnovanih na uzornom gostoprimstvu Ritz-Carlton, kao što su posvećeni privatni konsijerž, kuvar u rezidenciji, usluge brige o deci na licu mesta, prilagođena fitnes obuka, spa tretmani u rezidenciji i pristup do The Catamaran Cluba, enklave na plaži samo za goste.

Smešten zajedno sa rezidencijama, Ritz-Carlton, Riviera Maya resort će ponuditi 300 luksuznih soba i apartmana. Imanje će imati četiri bazena, uključujući The Lagoon, područje pogodno za porodice, zajedno sa The Spa, Kids Club, Teens Club i The Racquet Club, koji se može pohvaliti profesionalnim terenima za tenis i piklball.

Gosti mogu da se prepuste iskustvima svetske klase u restoranima koje je osmislio TalentChef, lider u industriji hrane i pića u odmaralištu. Odmaralište će nuditi razne restorane, uključujući Bonfire, Sagrado, Excursion Lounge i Restaurant Central, sa salom za hranu na otvorenom sa destilerijom na licu mesta i vinskim podrumom. Kulinarsko putovanje se nastavlja sa The Farmhouse, konceptom od farme do stola, Aldeom, autohtonom pijacom hrane, i The Beach Club društvenim epicentrom pored okeana.

Prodaja i izgradnja će početi ove godine, a prva faza se očekuje 2026. godine, sa 29 završenih rezidencija. Zajednica obećava intimnu vezu sa prirodom, uz pažljivo očuvanje 85% okolne džungle i potpunu zaštitu mangrovskih šuma i pejzaža dina.

Luxury Experience