Ritz-Carlton Reserve je spreman za otvaranje u udaljenoj saudijskoj planinskoj destinaciji

Marriott International, Inc. je još jednom učvrstio svoju posvećenost luksuznom gostoprimstvu najavom svog najnovijeg poduhvata.

U partnerstva sa NEOM projektom Marriott International najavljuje otvaranje svog drugog Ritz-Carlton rezervata u Saudijskoj Arabiji. Ovaj uzbudljiv projekat obećava da će redefinisati raskoš u domenu gostoprimstva, nudeći putnicima ekskluzivno utočište smešteno usred prelepih pejzaža Trojene, planinske destinacije koja je dostupna tokom cele godine, a koja se nalazi u severozapadnom regionu zemlje.

Privlačnost nekretnina u rezervatu Ritz-Carlton leži u njihovoj sposobnosti da se pobrinu za najizbirljivije putnike, pružajući prilagođena iskustva koja prevazilaze uobičajena. Svaki objekat je pažljivo odabran da otelotvori suštinu svog lokaliteta, neprimetno integrišući viziju, kulturu i prirodni sjaj destinacije u svaki aspekt iskustva gostiju. Sa nepokolebljivim fokusom na ljudsku vezu i personalizovanu uslugu, nekretnine Ritz-Carlton Reserve nude impresivno putovanje u luksuz.

Sa planom za igradnu 60 vila sa jednom do četiri spavaće sobe, odmaralište Trojena obećava neuporediv nivo uživanja. Od raskošnog spa centra i više bazena, do raznovrsne ponude kulinarstva, svaki aspekt odmarališta je osmišljen tako da nadmaši očekivanja. Smešteni u osamljenom uglu Trojene, gosti mogu da očekuju panoramske vidike koji se protežu preko pustinje i planinskih venaca, nudeći zaista idiličan beg od vreve svakodnevnog života.

Sama Trojena predstavlja svedočanstvo inovacije i avanture, služeći kao jedan od vodećih projekta u okviru NEOM vizije. Osmišljena kao sportska destinacija tokom cele godine, Trojena će zadovoljiti ljubitelje adrenalina sa aktivnostima kao što su skijanje, vodeni sportovi, planinarenje i brdski biciklizam. Pored Ritz-Carlton Reserve, destinacija će imati sveobuhvatan niz pogodnosti uključujući apartmane, brvnare, maloprodajne objekte, restorane, prostore za zabavu i sportske objekte. Štaviše, Trojena će biti dom drugih cenjenih ugostiteljskih brendova pod okriljem Marriott International, uključujući W Hotel i JW Marriott Hotel.

Dodavanje Ritz-Carlton u Trojenu označava sedmu saradnju između Marriott International i NEOM, naglašavajući njihovu zajedničku posvećenost redefinisanju luksuza i gostoprimstva u regionu. Kao deo retke kolekcije koja se sastoji od samo šest drugih objekata širom sveta, odmaralište Trojena je spremno da postavi nove standarde u luksuznom putovanju, nudeći gostima nezaboravni odmor usred sjaja severozapadnog regiona Saudijske Arabije.

Luxury Experience