Potpuno novi hotel sa pogledom na ceo Pariz

Unutar kultne zgrade, pošte u Luvru, Parižani mesecima čekaju na otvaranje novog spektakularnog hotela sa pet zvezdica.

Na čelu hotela nalazimo Loran Tajeba, iskusnog biznismena – koji je zadužen za čuveni restoran Kong, koji nam je ukrao srca u jednoj od epizoda serije „Seks i grad“ snimljene u Gradu svetlosti – koji, pored toga što je osnivač, ujedno je i umetnički direktor projekta.  

Hotel je dobio naziv Madam Reve, a ime je nastalo iz sećanja Lorana na njegovu mladost. Kada je imao 20 godina, prvi put je otkrio Hotel de la Montagne u Kanadi, moderno zdanje sa bazenom na krovu, gde je osećaj radosti ispunjavao vazduh tokom celog dana. U istom duhu stvorio je Madame Rêve koji predstavlja mesto u kom se podjednako prijatno osećaju i gosti i meštani.

Raspoređen na 3 nivoa, viši od susednih zgrada, ovaj kultni hotel blista sa svojim impresivnim krovom koji osvaja Pariz u svim svojim najlepšim aspektima - od zore koja se diže iznad crkve Sv. Eustahije do Ajfelove kule, kada zalazak sunca zapali nebo. Tamo gde kuca puls grada, gde "besne" modne kuće, muzeji, bioskopi, restorani, Madame Rêve je jedinstveni novi hotel koji je osvojio srce Grada svetlosti.

Hotel impresionira svojom istorijom i holom koji se ističe monohromatskim nijansama konjaka. Pogodan za susrete sa dragim prijateljima, tu je i kafić koji slavi mediteransku kuhinju. 

Hotel raspolaže sa ukupno 82 sobe, od kojih većina vodi do sanjive terase. Budeći se uz cvrkut ptica i ispijajući kafu na privatnoj terasi sa pogledom na Notr Dam ili na krovove grada, Madame Rêve nudi holističko iskustvo autentičnog pariskog gostoprimstva.

U okruženju koje spaja prošlost sa sadašnjošću i izražava nepretenciozan šarm Francuza za svaki detalj finog života, u ovom hotelu možete večerati, opustiti se, popiti piće, ali i ponuditi sebi dan luksuzne nege u spa centru. Mogućnosti su nebrojene, dok će održiva filozofija hotela ispuniti sva vaša očekivanja.

Otkrijte još fotografija u galeriji!

Povezane teme