Poklonite sebi nezaboravno luksuzan odmor ove zime

S obzirom na to da većina nas ovog leta usled pandemije korona virusa nije na pravi način iskoristila svoj godišnji odmor, predlažemo vam da zima bude vaše novo, omiljeno godišnje doba…

Nakon lansirana privatnih loža u Montani i najave otvaranja spektakularnog poseda u Meževu, Ultima Collection nastavlja da cveta. Više puta nagrađeni kao najbolja kompanija u industriji luksuznih hotela Švajcarske, ovaj brend je upravo najavio otvaranje svoje nove ustanove, ovoga puta smeštene u Belvedere distriktur Kurševela.

Ultima Courchevel svakako nije obični kompleks za odmor, već ekskluzivno naselje koje će vam ponuditi najbolje iskustvo koje možete zamisliti. Protačkano raskošnim ložama, kojih ukupno ima trinaest, zajedno sa pratećim građevinama u kojima se nalaze usluge za goste, ovo odmaralište će biti spremno za prve goste, krajem ove godine. Naravno, kada se radi o dizajnu enterijera i svega ostalog, kompromisi nisu pravljeni, pa su u centru pažnje istinski luksuz, čista prefinjenost i skupocene pogodnosti.

Sa četiri apartmana po loži, čitavo odmaralište je dizajnirano kako bi gostima pružilo uživanje u atmosferi koja kombinuje plemenitost i luksuz. Ovo je evidentno u materijalima koji su odabrani za izradu nameštaja i dekoracije: drvetu, bronzi, mermeru, skupocenim tkaninama, koži i nubuku, koji se spajaju kako bi kreirali prefinjenu čauru mira, raskoši i intimnosti.

Ultima Courchevel odmaralište nije ograničeno samo na raskošne lože. Osoblje – dadilja, vozač i konsijerž između ostalog – biće vam na raspolaganju tokom čitavog boravka. Ovde možete uživati u premijum gastronomiji, koju priprema vaš privatni kuvar, a osmišljaju najbolji stručnjaci iz ove sfere.

Sa švajcarskim medicinskim i terapeutskim ekspertizama, Ultima Clinic je deo Courchevel ponude, pa će gosti moći da uživaju u detoks ili revitalizacijskim programima, sa najnaprednijim tehnologijama na raspolaganju.