Not A Hotel: nova vila u Japanu nije hotel, već mnogo više

Najnoviji objekat iz snova Not A Hotel sleteo je u planinski Minakami u Japanu.

Kao što naziv ugostiteljske grupe sugeriše, rezidencija Not A Hotel Minakami Toji nije hotel, to je više minimalistička oaza za opuštanje.

Not A Hotel Minakami Toji ima sedam soba za goste i može se pohvaliti panoramskim pogledom, stvarajući neuhvatljivo životno okruženje. Dvospratna vila pruža obilje prostora za goste (do šest osoba) da se opuste dok istovremeno uživaju u prirodnom okruženju. Visoki drveni plafoni daju vili osećaj prostranosti, kao i estetsku koheziju.

Dve spavaće sobe nalaze se na prvom spratu i služe kao idealno utočište za privatnost. Svaka spavaća soba obuhvata tradicionalni japanski stil dizajna, sa tatami podlogama i teksturiranim zidovima. Na drugom spratu se nalaze dnevni boravak i kuhinja, takođe upotpunjeni nizom ugodnih sadržaja.

Sa ivice vile visi 15-metarski infinity bazen, sa prirodnim toplim izvorom, finskom saunom, vodenim kupatilom i simboličnim kaminom iza.

Što se tiče spoljašnjeg dizajna hotela, bakarni lim – koji se koristi za pokrivanje tradicionalnih svetilišta i čajnih soba – proteže se preko spoljašnjosti. Trouglasti krov, drevna i nostalgična praksa, osigurava praktičnu zaštitu i izolaciju od snega.

Not A Hotel osnovan je 2020. godine i nastavlja da briše granice između doma i hotela svojim inovativnim objektima širom sveta, a Not A Hotel Minakami Toji sada se pridružuje nizu predivnih hotela ugostiteljske grupe.

Luxury Experience