Otkrijte vilu Mayavee - ekskluzivno utočište Mandarin Oriental na zapadnoj obali Puketa

Mandarin Oriental Exclusive Homes je proširio svoj slavni portfolio dodatkom vile Mayavee, šik smeštaja sa četiri spavaće sobe, koja je smeštena na zapadnoj obali Puketa.

Kao prva nekretnina na Tajlandu koja se pridružila ovoj prestižnoj kolekciji, Villa Mayavee obećava luksuzno bekstvo za one koji traže moderan i nezaboravan boravak u jednoj od najatraktivnijih destinacija jugoistočne Azije.

Smeštena na zapadnoj obali Puketa, na samo 45 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Puket, vila Mayavee je savremeno remek delo dizajnirano da pruži neverovatne poglede na Andamansko more koje oduzima dah od izlaska do zalaska sunca. Vilu karakterišu prostrane terase dok prozori od poda do plafona neprimetno spaja enterijer sa eksterijerom pružajući gostima idilično tropsko skrovište.

Kao i sve ekskluzivne kuće Mandarin Oriental, vila Mayavee nudi mnogo više od mesta za boravak i pruža neuporedivo iskustvo. Iznajmljivanje uključuje privatnog kuvara koji izrađuje menije po meri od lokalnih sastojaka poboljšavajući ukupan boravak. Vila, sa četiri spavaće sobe, može da primi do osam gostiju, što je čini savršenom za intimna druženja sa porodicom i prijateljima.

Vila Mayavee poziva goste da se prepuste bezbrojnim lokalnim iskustvima, od vožnje na privatnoj jahti do joge uz izlazak sunca i prilagođenih spa tretmana u privatnosti vile. Potpuno prilagodljiv itinerar osigurava da gosti imaju priliku da urone u samu suštinu Tajlanda, stvarajući uspomene koje traju do kraja života.

Za one koji žele da istraže Tajland, Mandarin Oriental Exclusive Homes nudi itinerare sa više destinacija. Kombinujući boravak u vili Mayavee sa posetom Mandarin Oriental, Bangkok, gosti mogu da uživaju u raznolikom putovanju. Najznačajniji događaji uključuju krstarenje zalaskom sunca rekom Čao Praja, prolaze kroz hramove i pijace, nakon čega sledi izvrsno tajlandsko kulinarsko iskustvo u Sala Rim Naam.

Mandarin Oriental Exclusive Homes predstavlja primamljivo luksuzno iskustvo koje je dostupno od 1. novembra 2023. do 1. novembra 2024. Po ceni od 56.000 dolara za grupu od osam odraslih, paket uključuje smeštaj, jednosatno krstarenje brodom uz zalazak sunca i besplatan šampanjac, večeru od pet jela u Sala Rim Naam restoranu sa kulturnim tajlandskim nastupima.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience