Ostvarenje snova u novom Soneva Kiri apartmanu

Svako želi da zaviri u Raj i otkrije kako on izgleda…

Naravno, ovde govorimo o Raju na zemlji, koji nam je svima dostupan, ukoliko smo voljni da se potrudimo kako bismo došli do njega. Kao prvo, morate stići do očaravajućeg odmarališta Soneva Kiri, koje je semšteno unutar raskošne tropske prašume, na besprekornom ostrvu sa nekim od najlepših plaža Tajlanda.

Raj ćete otkriti, čim se prijavite u njihov apartman, sa pogledom na zalazak sunca, okean i bazen. Njegovo ime vam otkriva samo jedan deo informacija koje će vas zanimati. Sam apartman se nalazi u neverovatnij vili, sa infiniti bazenom, pogledom na predivni zalazak sunca i mnogo toga drugog. Ono što ovu vilu čini posebnom jeste činjenica da ona izgleda kao komadić raja, smešten u samo srce sirove lepote. Vila sadrži master spavaću sobu smeštenu na vrhu stene, zbog koje ćete se svakog jutra buditi sa osmehom na licu i neverovatnim pogledom na zaliv Tajlanda.

Život u ovoj vili će vam dati slobodu koja se ne može uporediti sa bilo čim drugim, zahvaljujući svojim otvorenim prostorima. Bilo da se radi o njenom masivnom otvorenom kupatilu ili infiniti bazenu slobodne forme, ona vam nudi neograničenu zabavu, čak i dok se bavite najdosadnijim stvarima.

Vrlo je verovatno da jednom kada zakoračite u ovu vilu nećete želeti da izađete iz nje, pa će vam se kao dodatna pogodnost nametnuti činjenica da u svojim obrocima možete uživati u privatnosti i komforu koje vam one nudi. Soneva Kiri svojim gostima daje priliku da uživaju u čitavom nizu aktivnosti.

Ukoliko vam sve ovo zvuči kao san, znajte da ga vrlo lako možete ostvariti.