Osetite lepotu pravog Pariza u novom dekadentnom hotelu

Pariz je sinonim za sve stvari koje su povezane sa luksuzom…

Poznavaocima dobru dozu raskoši i dekadencije daje Hotel Madame Reve, koji je najnovije čudo ovog grada. Sa planom otvaranja u Luvr zgradi pošte iz 19.veka u prvom arondismanu, ovaj posed će zvanično početi sa radom ovog meseca.

Nezavisni hotel je nastao kao delo restorantera, osnivača i umetničkog direktora Lorena Tajeba i sadržaće ukupno 82 sobe. Smeštaj će sadržati 19 apartmana na najvišem spratu, pri čemu će svaki od njih nuditi panoramski pogled na internu vertikalnu baštu ili pariski pejzaž, uključujući i Ajfelov toranj, Sacre-Coeur i Notr Dam.

Smešten u ulici Rue du Louvre, posed će takođe doći sa veličanstvenom krovnom terasom od 1000 kvadrata koja je inspirisana inžinjerom i arhitektom Gusavom Ajfelom, uz dva restorana koje će nadgledati šef Bendžamin Siks i veličanstvene bašte i lože. Druge pogodnosti uključuju posvećeni wellness prostor sa sobama za tretmane, fitness prostor i spektakularnu saunu.

Gosti će takođe moći da obeduju u kafe-poslastičarnici u prizemlju, koja sadrži otvorenu terasu i celodnevni mediteranski meni, kao i u La Plume, restoranu-baru na trećem spratu, koji služi prefinjenu japansku kuhinju.

Kada se radi o dekoraciji, hotel sadrži izuzetne detalje od drveta, podove od hrastovine, plišane zavese i zlatno-braon tonove, pri čemu ceo dizajn potpisuje Andre Putman. Nameštaj je napravljen po meri i antikvitetski je po svojoj prirodi, pri čemu su brojni komadi nabavljeni od francuskih zanatlija, uključujući Henryot i Cie 1867.