Odsednite u jednom od najluksuznijih hotela na svetu - besplatno

Dubai je jedan od najuzbudljivijih gradova u čitavom svetu, čiji se napredak ne može meriti ni sa brzinom svetlosti…

Uzimajući to u ozbir, Emirates Airways kompanija daje sve od sebe kako bi nam otežala odbijanje odmora u Dubaiju, nudeći besplatan boravak u hotelima za sve svoje putnike koji bukiraju karte do nedelje, 28.marta i putuju u period od 15.marta pa do 30.juna. Putnici business ili prve klase mogu dobiti dva noćenja gratis u JW Marriott Marquis Dubai u Business Bay delu grada.

Ovo zaista predstavlja ostvarenje snova za svakog od nas – ko nije poželeo da se konačno spakuje i otputuje u neki daleki kutak sveta i iza sebe ostavi sve brige vezane za pandemiju i druge trenutne, globalne probleme? JW Marriott Marquis Dubai jedan je od najviših hotela sa pet zvezdica u svetu, dok takođe nudi veličanstvene pogodnosti, poput nagrađivanih restorana i sopstvene galerije za kupovinu, uz nezaobilazni spa centar.

I dok će gosti svakako moći da pronađu sebi sasvim dovoljno zabave do su unutar hotela, moramo naglasiti da mogu posetiti i Dubai Mall, Burj Khalifu i Dubai Operu, čak i ako ostaju samo dva dana. Ukoliko je kupovina u Dubaiju nešto što vam je bilo na umu u poslednje vreme, sada je definitivno vreme da taj san ostvarite, jer je čuvena avio kompanija dodala dodatnih 10 kilograma za prtljag za sve putnike koji iz Dubaija idu prema Indiji.

Ko voli, nek izvoli!