Novo ultra luksuzno iskustvo čeka vas u Dubaiju

W Hotels Worldwide su upravo otvorili svoje najnovije odmaralište – opčinjavajući W Dubai – The Palm…

Kao što ime ovog hotela sugeriše, ovo luksuzno odmaralište se nalazi na najvećem veštačkom ostrvu Palm Jumeirah u Dubaiju. Luksuzni hotel kombinuje živahni stil W Hotels kompanije, njihov ekspresivni dizajn i restorane svetske klase, nudeći zaista eklektično iskustvo svojoj klijenteli.

Inspirisan evoluciom najdinamičnijih gradova u svetu, W Dubai u sebi sadrži W simbol, predstavljajući korito pustinjske reke koja je isparila, u formi petospratnog atrijuma koji je dekorisan zlatnim detaljima uramljenih kutija, koje nas podsećaju na različite faze moderne gradnje u Dubaiju, kao i veoma interesantnog elementa na samom ulazu, nazvanog The Soundwave, koji je težak 6.5 tona, dugačak 30 metara.

Dalje od ekstravagantnih osobina dizajna, ovaj hotel će vas impresionirati sa svojih 350 luksuznih soba i apartmana, koje su dekorisane modernim arapskim grafitima, inspirisanim tekstom slavne pesme koju izvodi libanski pevač, Fairouz.

Potom, tu su beskrajne pogodnosti koje gostima nude maksimalnu relaksaciju i zadovoljstvo, sa nekoliko bazena koji su konstruisani kao dezen talasa, slavnim AWAY Spa centrom, sobama za tretmane i saunama, vrhunskom teretanom, hamamom, privatnom plažom i pogledom na panoramu grada.

Kada se radi o kulinarskim iskustvima, W Dubai vam nudi nekoliko restorana koje vode svetski priznati šefovi, poput italijana Masima Boture i japanca Akire Beka.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja