Novo glamping iskustvo na Bahamima omogućava vožnju kajakom sa delfinima

Ne brinite: šatori su klimatizovani.

Na sledećem putovanju na Bahame, zaspite pod zvezdama i probudite se uz zvuke delfina ujutru.

Ove nedelje, Atlantis Resort je lansirao novo glamping iskustvo, avanturu morskog života od sumraka do svitanja. Umesto smeštaja u jednom od apartmana odmarališta, putnici mogu da odsednu u luksuznim platnenim šatorima sa kontrolisanom klimom na plaži u blizini staništa Dolphin Cay.

Svi šatori su opremljeni udobnim nameštajem, dok se ispred šatora nalaze Adirondack stolice za posmatranje zvezda. Šatori uključuju sve potrepštine, uključujući klima uređaj, besplatnu kafu i čaj, mini frižider sa vodom i grickalicama. Kupatilo i tuš se nalaze u blizini.

Kamperi će takođe imati mogućnost da uživaju u filmovima ili igrama na travnjaku i logorskoj vatri na plaži.

Novi luksuzni glamping paket uključuje niz porodičnih aktivnosti. Veslaćete među delfinima da biste ih pogledali izbliza - ili, tačnije, da bi vas oni izbliza pogledali i istraživati podvodna staništa u obližnjoj laguni Ruins. Takođe ćete imati priliku da posetite druge objekte na imanju, uključujući Royal Towers Fish Hospital centar za rehabilitaciju gde ćete upoznati bebe morske kornjače, kao i spašene delfine i morske lavove. VIP iskustvo takođe nudi specijalnu porodičnu fotografiju za uspomenu, zajedno sa posebnim performansom svetlećih štapića kada padne mrak u Dolphin Cay.

Cene noćenja počinju od 4.000 dolara po noći za šator za četiri osobe i 6.000 dolara po noći za šator za šest osoba. Odmaralište će iskoristiti deo prihoda za podršku svojoj neprofitnoj organizaciji, Atlantis Blue Project Foundation, koja je posvećena očuvanju okeanskih staništa širom Bahama i okolnog Karipskog mora.

Luxury Experience