Nesvakidašnji hotel u srcu afričke savane

Kruger Shalati, hotel smešten u vozu, koji je permanentno zaustavljen na Selati mostu iznad Sabie reke, ponudiće vam uživanje u neverovatnom komforu i pogledu na lepotu južnoafričkog pejzaža…

Sa lokacijom u Kruger nacionalnom parku, najvećem prirodnom rezervatu Južne Afrike, Kruger Shalati vam nudi vanvremenski luksuz. Lokacija hotela jednostavno je idealna, sve pogodnosti su neverovatne, dok su usluge najkraće rečeno besprekorne. Dekoracija enterijera ovog voza predstavlja lokalne umetnike, sa nameštajima i akcentima koji ponosno i elegantno prikazuju regionalno umeće.

Kruger Shalati nudi 31 sobu i apartman sa toplom i modernom dekoracijom, sa glomaznim ličnim prozorima koji se otvaraju prema privatnim balkonima sa pogledom na reku i obližnju savanu. U samom srcu voza, nalaze se bar i terasa sa pogledom na bazen, iz kog se možete diviti krokodilima, nilskim konjima i bizonima kako uživaju u svom prirodnom habitatu nešto niže od vas. Hotel nudi veličanstveni iskustvo u prirodnom okruženju, koje ni na koji način ne ometa lepotu svega što se oko vas dešava.

Restoran, dve koktel lože, tri bazena na otvorenom, spa i višestruki manji detalji kompletiraju spisak usluga i pogodnosti ovog kompleksa, koji će vas svim svojim detaljima transponovati u sasvim drugačiju sferu života. Nedaleko od hotelskog kompleksa iznad reke nalazi se i Shukusa golf teren, koji se smatra jednim od najlepših na svetu.

Samo jedna poseta ovoj lokaciji urezaće vam uspomene koje ćete rado prepričavati do kraja života.