Nesvakidašnji hotel u Italiji koji samo čeka na nas

Svako od nas na dnevnoj bazi sanjari više puta o predivnom odmoru, koji u sebi spaja istorijsku prošlost, moderni komfor i idilični pogled…

Smešten u gradu Martano, u Italiji, Relais Masseria Capasa hotel dolazi sa neverovatnom dozom neopisive magije koja nas poput magneta privlači. Istorijski posed potiče iz 1746.godine, a u vlasništvu Napulja je od 1874. Tokom godina, ovo zdanje prošlo je kroz nekoliko procesa renovacije, a bilo je domaćin italijanskim plemićima, pre nego što je transformisano u veličanstveni hotel od strane Paola Frakasa 2013.godine. Smešteno u opuštenom, rustičnom okruženju u kom vreme praktično ne teče, ovo idilično italijansko odmaralište savršeno je mesto za pravi odmor okarakterisan luksuzom.

Ne dozvolite prizorima i zvucima italijanske periferije, predivnim maslinjacima i kamenim zidovima da vas zavaraju. Svaka soba ovog hotela i svi njegovi ekskluzivni apartmani nude najbolje kada se radi o savremenim ponudama i luksuzu. Uz kontrastnu mešavinu rustičnog dizajna i modernih pogodnosti, svaka soba dolazi sa Wi-Fi konekcijom, klima uređajem i raskošnom dekoracijom koja će vas navesti da pomislite da ste plemići. Apartmani dolaze sa personalizovanim uslugama, pametnim trpezarijskim prostorom, gurmanskom kuhinjom u kupatilom u spa stilu koje će vas sasvim sigurno podmladiti.

Jarki akcenti boja dodaju život spokojnom ambijentu svake sobe, dok veličanstveno dvorište i panoramski pogled na pejzaž daju sve od sebe kako bi vas izvukli napolje. Arhitektonski jedisntven, ovaj hotel sa svojom gastronomskom ponudom će vam pružiti priliku da zaista stvorite uspomene koje ćete pamtiti do kraja života.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja