NEOM najavljuje Epicon – luksuzno obalno turističko odredište na obali Akabskog Zaliva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEOM (@discoverneom)

Odbor direktora NEOM projekta, održivog regionalnog razvoja koji se oblikuje na severozapadu Saudijske Arabije, danas je najavio Epicon, svoje najnovije luksuzno obalno turističko odredište, uključujući i stambenu ponudu.

Smešten na obali Akabskog Zaliva, Epicon ima za cilj postavljanje novih standarda u gostoprimstvu i arhitekturi. Izdižući se iz pustinjskog pejzaža NEOMa kao sjajna fatamorgana, ovo imanje će imati dva upečatljiva tornja, jedan visine 225 metara i drugi koji dostiže 275 metara. Tornjevi će biti dom ultra-premium hotelu sa 41 ključem i luksuznim stambenim jedinicama koje se sastoje od 14 stanova i apartmana. Na kratkoj udaljenosti od hotela nalazi se Epicon resort, koji spaja mir sa raskoši i ima 120 soba i 45 predivnih stambenih plažnih vila.

Dizajniran kao prolaz ka budućnosti, Epicon pruža priliku za bekstvo od svakodnevnih stresova. Bilo da se opuštate u plažnom klubu, posetite spa centar za personalizovane wellness tretmane, istražujete okolnu prirodu, učestvujete u jednom od mnogih vodenih sportova koji se nude, ili večerate u restoranima odredišta za nezaboravno kulinarsko iskustvo, Epicon je zamišljen da zadovolji sve potrebe gostiju i stanovnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEOM (@discoverneom)

Kao veoma atraktivna turistička destinacija i optimalno mesto za život i napredovanje, gosti i stanovnici Epicona mogu očekivati potpuno uranjanje u svet luksuza i afirmativno iskustvo. Luksuzne rezidencije i plažne vile imaju za cilj pružanje novih nivoa prohodnosti kroz inovacije na rubu tehnologije, svetske usluge i iskustva prvoklasnog kvaliteta, pozicionirajući resort kao merilo za ikoničan život.

Gosti i stanovnici Epicona uživaće u neograničenom pristupu svetskim objektima, dopunjenim pogledom na jednu od najpoželjnijih obala u NEOMu. Pogodnosti uključuju teretanu najnovije generacije, biblioteku, radne prostore, bazene i salone.

Vest o Epiconu dolazi nakon nedavne najave Leje, održive turističke destinacije NEOM smeštene u veličanstvenoj prirodnoj dolini. Širok spektar iskustava i aktivnosti koje se nude u Epiconu i Leji ojačaće i obogatiti ekoturističku ponudu NEOMa, u skladu sa širim ciljevima Kraljevstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEOM (@discoverneom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEOM (@discoverneom)

Luxury Experience