Najluksuzniji hoteli koje ćemo posetiti iduće godine

Putovanje, makar onakvo kakvo poznajemo, bilo je na pauzi tokom većeg dela ove godine…

U martu mesecu, čitav svet je zatvorio svoja vrata, aerodrome, železničke i autobuske stanice. Nastupili su meseci ispunjeni tišinom, zebnjom, brigom i patnjom, a sve to, doneo nam je korona virus, o kom svakoga dana slušamo, iako možda ne čitamo vesti ili ne gledamo televiziju. Pandemija, koja je svet praktično unakazila i unazadila onda kada smo planirali najviše da napredujemo, okrenula je naše živote naglavačke – pretvorila nas je u heroje koji umesto moćnih pastuva jašu kauč ili sofu po čitav dan, svoje poslovne obaveze obavljaju u pidžami, uz obaveznu profesionalnost u svim emailovima, a iz kuće izlaze samo onda kada im ponestane najosnovnijih stvari. Ove godine, naučili smo napamet brojeve restorana koji imaju dostavu, naučili smo da se pomirimo sa činjenicom da je priroda moćnija od nas i da uvek postoji nešto što nas može izbaciti iz koloseka, koliko god se mi trudili da se to ne desi.

Iako smo u početku negirali postojanje virusa, dajući sve od sebe da sa minimalnom količinom sumnje u glasu kažemo kako se to neće dogoditi u našoj zemlji, već samo u dalekoj Kini ili njoj obližnjim zemljama, virus je pokazao da je snažniji od čovečanstva, da ne poznaje granice, barijere i da sa lakoćom prelazi preko brda i preko mora, kako bi došao do svakoga od nas.

Ipak, kako se bližimo kraju ove paklene godine koja je bila drugačija od svih drugih, na neki način vidimo svetlost na kraju tunela, nadajući se da će svet staviti tačku na ovu pandemiju, a da ćemo mi, stanovnici ove planete, konačno moći da bezbrižno zagrlimo svoje prijatelje, popijemo kafu u omiljenoj kafeteriji bez maske na licu i da otputujemo do udaljenog kutka sveta, koji čeka na nas da ga otkrijemo.

Upravo sa tim na umu, odlučili smo da vam damo dodatni polet i veru u iduću godinu, predstavljajući vam najbolje i najluksuznije hotele na svetu koji će sledeće godine otvoriti svoja vrata. Od onih koji se nalaze na tropskim i divljim lokacijama, pa sve do hotela koji krase glavne metropole našeg sveta, ovi hoteli će dati sve od sebe da zaboravimo na 2020.godinu, koja će za dve nedelje već biti iza nas.

Otkrijte ih u našoj galeriji.