Najlepše odmaralište sveta postaje još privlačnije

Čudo na Maldivima, Soneva Jani, postalo je sinonim za luksuzni život na ostrvu…

Ovo odmaralište već je vladalo svetom kao pravi raj, nudeći luksuzne vile iznad vode. Sada, sa otvaranjem drugog poglavlja koje uključuje 27 novih deluks vila na vodi, tri inovativna koncepta za obedovanje i novi Soneva Wellness Centar, možemo slobodno reći da je ovaj resort zadržao i osnažio svoju vodeću poziciju kao destinacija za opuštanje i podmlađivanje.

Ovih dvadeset sedam noviteta pridružila su se postojećim smeštajnim jedinicama kojih ima dvadeset i četiri, a obogaćeni su toboganima i infiniti bazenima, koji će definitivno krasiti feed Instagrama svakog gosta.

Uživanje u zalasku i izlasku sunca u vili iznad vode ovde je iskustvo koje se nikada ne zaboravlja i koje nikada nije isto. Nove vole dobile su pogodnosti kao što su privatne lagune, velike terase i bazene sa desalinisanom vodom.

Predivni enterijer vila nudi dve spavaće sobe, prostrani dnevni boravak, prostre za opuštanje i opčinjavajuće poglede na okean. Spavaće sobe su blistave i prozračne, okarakterisane drvenim teksturama, neutralnim belim tonovima i detaljima kao što su koferi, lusteri i vintage plafonski ventilatori. Neki elementi koji su bili omiljeni gostima ovog odmarališta preneti su i u nove jedinice, poput prozirnih staklenih podova ispod trpezarijskih stolova.

Deo drugog poglavlja ovog odmarališta je i restoran nazvan Overseas, koji predvodi švedski šef Matijas Dalgren. Meni sadrži delikatese koji su biljno bazirani ili zasnovani na morskim plodovima. Tu su takođe i sveže salate pripremljene od povrća iz organske bašte Soneva Jani odmarališta.

Još jedan restoran koji će vrlo brzo biti otvoren, So Primitive, nudi iskustvo obedovanja smešteno oko centralne logorske vatre. Gosti će biti svedoci šefove igre sa tehnikama kao što su roštiljanje, grilovanje i mnogo toga drugog.

Na kraju, tu je i sasvim organski restoran So Wild by Diana Von Cranach. U pitanju je biljni restoran, koji se nalazi u samom centru organske bašte, koji svojim pametno uređenim menijem predstavlja ajurvedske inspiraicje i akcentuje sastojke uzgojene na licu mesta.