Meldrum House – hotel u Škotskoj koji spaja tradiciju i luksuz

Meldrum House jedan je od najluksuznijih hotela koji zaista izdržava test vremena koji ćete naći u Aberdinširu. Samo pitajte nedavnog gosta, premijera, Borisa Džonsona.

Iako je klijentela sama buržoazija, cene su iznenađujuće razumne čak i sa nedavnim skokom cena boravka u hotelima svuda u svetu.

Originalna kuća koja je sada pretvorena u hotel je izgrađena u 13. veku, ali sadašnji vlasnici nisu štedeli novac da bi hotel učinili luksuznim. Sa samo 51 spavaćom sobom i 240 hektara privatnog imanja, socijalno distanciranje ovde nije problem, a za one koji uživaju u ručkovima i piću na otvorenom, uložili su u spektakularne kupole koje će vas impresionirati.  

Kada je reč o smeštaju, možete pronaći sobu u zavisnosti od toga da li više volite enterijere sa istorijom i karakterom u The Manor House stilu ili savremenije opcije - The Stables ili The Estate Rooms, koje je otvorio Aleks Ferguson 2016. godine. Postoji i opcija Chain Lodge za veće porodice koje žele da iznajme pet soba sa sopstvenim kupatilom za ekskluzivnu upotrebu. Ukoliko želite da prištite sebi zaista luksuzno iskustvo predlažemo da rezervišete Turret Suite i iskusiti pravi vrhunac raskoši.

Sa zadivljujućim golf terenom sa 18 rupa, ne možete biti iznenađeni što je hotel veoma popularan među ljudima poput ​​Aleksa Fergusona. Međutim, toplo bismo preporučili da posetite i obližnju destileriju viskija Glen Garioh, koju su nedavno posetili članovi kraljevske porodice, Princ Čarls i vojvoda od Rotseja. Bili su tamo da podrže njihov tekući projekat restauracije i nadogradnje vredan 6 miliona funti.

Za kraljevsko iskustvo boravka u Aberdinširu, gde možete uživati od viskija do društvenog gostoprimstva, obavezno posetite hotel Meldrum House.

Povezane teme