Maldivi se mogu pohvaliti najvećom vilom iznad vode

Kada pomilsimo na Maldive, prvo što nam pada na pamet je luksuzni odmor.

Gili Lankanfushi Maldives, ultra-luksuzno odmaralište još jednom potvrđuje da su Maldivi zaista najluksuznije mesto za odmor otkrivajući svoju najluksuzniju i najzabačeniju rezidenciju, Private Reserve, koja se smatra najvećom vilom iznad vode na svetu.

Smeštena usred svetlucave, tirkizne lagune, privatna rezidencija Gili Lankanfushi je vrhunac luksuza i privatnosti. Vila se prostire na više od 1800 kvadratnih metara na udaljenosti od 500 metara od ostrva i 300 metara od najbliže rezidencije, što je čini savršenom za one koji traže udaljenost od vreve i uživanje u samoći.  

Gosti u zabačenu zemlju čuda dolaze luksuznom jahtom ili privatnim čamcem,  sa batlerom koji im je uvek na raspolaganju. Privatna rezidencija može da primi do 12 gostiju u četiri spavaće sobe - od kojih svaka ima rustičan-šik dizajn. Pored vrhunskih spavaćih soba, ovde se nalazi kolekcija dnevnih i trpezarijskih prostora otvorenog plana, uz kupatila na otvorenom sa kadama. 

Luksuzna rezidencija takođe uključuje privatni spa centar sa saunom i parnim kupatilom, najsavremeniju klimatizovanu teretanu i infinity bazen od 21m sa neprekidnim pogledom na Indijski okean. Još jedna zanimljiva karakteristika je vodeni tobogan koji se proteže sa gornje terase vile i vodi direktno do lagune ispunjene koralima.

Cene u rezidenciji Gili Lankanfushi Maldives počinju od 8.300 dolara po noći za do 8 gostiju uključujući doručak i povratne luksuzne transfere brodom.

Luxury Experience