Luksuzni odmor na ivici sveta

Verovatno su mnogi od nas, sve do 2020.godine maštali o odmoru na pustom ostrvu, dostupnom samo njima i nikome drugom…

A onda su se dogodile velike promene u čitavom svetu i nastupila je pandemija korona virusa, osuđujući nas da sve svoje slobodno vreme provodimo zatvoreni unutar svojih domova, izbegavamo kontakte sa drugim ljudima i preživljavamo sami, onako kako znamo i umemo. Možemo slobodno reći da je tada, dom svakoga od nas, bilo da je u pitanju kuća ili stan, postao upravo to pusto ostrvo o kom smo maštali i naše skrovište od svega lošeg što se dešava u ostatku sveta.

Ali ipak, moramo priznati da odmor u kompletnoj privatnosti, sa udaljenošću od realne civilizacije, ali brojnim komforima na dohvat ruke i dalje zvuči privlačno i opuštajuće. Dizajniran od strane Tiline Lijanaž iz Šri Lanke, Ocean Cabin nam nudi upravo to, i možda čak i mnogo više.

U pitanju je veličanstvena loža izgrađena na gigantskoj steni koja je okrenuta prema okeanu. Forma lože u obliku slova A podarila joj je oštri izgled i privlačnost, inspirisane kamenitom plažom smeštenom ispod nje, dok je njen enterijer topao i gostoljubiv sa dizajnom koji je ispunjen drvetom.

Da biste zakoračili u svoju ložu, moraćete se popeti uz stepenište – upravo njena visoka pozicija će vam pružiti uživanje u spektakularnom pogledu na obalu ispred vas i bujno zelenilo smešteno iza. Loža je izgrađena u stilu sojenice, što je čini zaštićenom od efekata plime oseke, dok staklena fasada omogućava uživanje u neverovatnom pogledu na umirujuću pučinu.

A kada padne noć i na nebu se pojave zvezde, iskošeni svetlarnici smešteni iznad kreveta, navešće vas da pomislite da se nalazite u zemlji snova, čak i pre nego što zaista utonete u san.