Luksuzni hotel u impoznatnom okruženju

Smešten u podnožju slikovitih kanadskih Stenovitih planina, nalazi se opčinjavajući Fairmont Banff Springs hotel, koji deluje kao da pripada nekoj bajci tokom svakog godišnjeg doba…

Ovaj hotel smešten je u samoj bazi veličanstvene planine, nudeći neverovatni luksuz i komfor u srcu divljine, odnosno u predivnom Banff nacionalnom parku. Fairmont Banff Springs je predivno stilizovan po ugledu na škotski zamak, ali je daleko od rustičnog. Ovaj luksuzni resort uspeva da akcentuje lepotu svog okruženja na najlepši mogući način, sa borovima koji su prekriveni snegom, impoznatnim planinama i predivnim jezerima koja granicu lepote postavljaju zaista visoko.

Ipak, Fairmont Banff Springs nudi mnogo više od deluks smeštaja i vrhunske usluge. Poseta Willow Stream Spa centru ovog hotela može biti šlag na torti vašeg boravka u njemu, jer vam je na raspolaganju impresivni spa meni, sa mineralnim kupkama koje su idealne za oporavak mišića i relaksaciju. To deluje kao savršeni način za svršetak jednog dana, ali šta je sa ostatkom?

Pa, gosti se u ovom hotelu svakog dana bude u okruženju vanvremenskog dizajna, dok sveži planinski vazduh uz neverovatni pogled navode svakog od njih da se zaljubi u ovo mesto neverovatno lako. Ako želite malo akcije, uvek možete krenuti u šetnju, klizanje ili skijanje.

Na kraju dana, vrhunski kokteli i podjednako stimulišuće iskustvo večere vas takođe može približiti nezaboravnom iskustvu odmora.

Foto: Luxatic