La Gelsomina – luksuzni hotel na Malti sa dodirom Orijenta

Svako od nas, s vremena na vreme, poželi da pobegne od svog života uz pomoć putovanja, koje vas vodi u svojevrsni paralelni univerzum, koji je daleko od konstantne žurbe, beskrajnih zvukova gedžeta i mašina…

Ipak, u svetu postoji tek nekoliko odmarališta koja vam mogu pružiti retku mešavinu spokoja, privatnosti i luksuza, dajući vam priliku da zaista ostavite sve svoje brige i more iza vas. Smešten u idiličnom okruženju Mediterana, unutar jedne od najstarijih građevina Birgua, Locanda La Gelsomina je upravo takva retka oaza mira i dekadencije.

Možemo slobodno reći da ovaj hotel predstavlja vanvremensku auru i umetničku brilijantnost ovog malteškog grada na savršeni način. Luksuzni butik hotel nalazi se u jednoj od najstarijih građevina sveta, koja datira iz 1500ih godina. Kameni zidovi ovog zdanja odmah će vas navesti da se otisnete na putovanje koje po svemu sudeći vodi u prošlost i transportuje vas u daleko jednostavnije vreme. Svaki put kada zađete iza jednog ugla, možete otkriti nešto sasvim novo, misteriozno i unikatno.

Koncept kombinovanja istočnjačke dekoracije, aksesoara i umetnosti sa zapadnjačkim principima komfora i dizajna pronašao je svoj dom unutar ovog hotela. Pored činjenice da će vas totalno razmaziti, ovaj hotel kreira Zen atmosferu, gde ćete odmah biti oduševljeni jednostavnijim aspektima života. Ovde nećete želeti da posegnete za svojim mobilnim telefonom, tabletom ili laptopom i zaista ćete se odmoriti, u pravom smislu te reči.

Opčinjavajuća kolekcija antikviteta, umetničkih dela i dekorativnih komada koji dolaze iz Burme, Mongolije, Japana ili Indije, jednostavno će vas oduševiti. Hotel u svojoj ponudi ima četiri različita apartmana, koji imaju svoje jedinstvene i harizmatične ličnosti. Svaki apartman ima svoju posetnicu, u formi ekstravagantnih detalja crvene boje, privatne alcove u kojoj se nalazi krevet ili besprekornog balkona koji poziva na uživanje.

Vaš život u ovom odmaralištu će vam dati priliku da uživate u komforu koji ide mnogo dalje od njegovih apartmana, jer nudi joga sesije, kako bi vam pomogli da se približite holističkom pristupu vašem zdravlju i duševnom miru. Šta god bila aktivnost u kojoj uživate, ovo odmaralište će vam svakako otvoriti nova vrata, koja nikada nećete želeti da zatvorite.

 

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja