Kombinacija luksuza i prirode: Soneva Secret 2024 predstavlja vile sa pogledom na zvezde

Trideset godina u izgradnji, Soneva je predstavila ultra-luksuzni personalizovani koncept na Maldivima…

Novi, ultra-personalizovani koncept odmarališta Soneva, 14 vila Soneva Secret, je predstavljen! Nakon tri decenije napornog rada, odmaralište Soneva Secret više nije skriveni dragulj i dominiraće kao vodeći u izuzetnom gostoprimstvu. Nastavljajući visoki standard postavljen od strane Soneva brenda, ultra-luksuzno održivo odmaralište locirano na najudaljenijem atolu Maldiva, Haa Dhaalu, otvoriće svoje kapije 10. januara 2024. godine.

Očekujte nešto bolje od najboljeg, od prelepih privatnih vila i netaknutih postavki, dostupnih samo brodom, i Castaway, prve plutajuće vile na Maldivima. Jutra u savršenim vilama počinju sa neprekidnim pogledom i direktnim pristupom beloj peščanoj plaži ili laguni. Ogromne glavne spavaće sobe su opremljene kliznim krovovima koji pružaju spektakularne poglede na zvezdano nebo. U svakoj vili ćete pronaći prateću spavaću sobu, savršenu za porodice.

U Soneva Secret 2024, gostima će biti na usluzi posvećeni "Barefoot Guardian" i "Barefoot Assistant". Ne manje od 14 privatnih kuvara biće svim gostima na raspolaganju kako bi im ponudili nezaboravno kulinarsko iskustvo u udobnosti vile ili na najlepšim mestima ostrva. Možete se zip-linom prevesti s partnerom do opservatorije i vinskog podruma u laguni, uživati u iskustvima večere u "Out of This World", kuli za večeru ili izabrati jedinstveno iskustvo večere pored vatrenog mesta u "So Primitive". Večere su najbolje zaokružene s obilnom porcijom poznatog Soneva sladoleda, čokolade, sira i suhomesnatim delicijama.

Dok je gledanje u beskrajne plave vode najbolji način da provodite vreme u Soneva Secret, porodice mogu učiniti svoj odmor nezaboravnim uključujući iskustva poput obala za izolaciju, krstarenja sa delfinima u zalasku sunca i vođenog snorkelinga sa iskusnim morskim biologom tokom dana. Čak i noći mogu biti pune akcije zahvaljujući Soneva rezidentnom astronomu, koji će vas voditi kroz noćno nebo s nezaboravnim pogledima na Mlečni put.

Do Soneva Secret 2024 može se stići prelepim 75-minutnim letom hidroavionom direktno iz Velana međunarodnog aerodroma u Maléu i sada je otvoren za rezervacije po cenama koje počinju od $5,500 po noći.

Luxury Experience