Kako izgleda noćenje u njujorškom hotelu od 20.000 dolara

Više slika

Više slika

Nudeći panoramski pogled na Menhetn, ovaj vrhunski apartman The Ritz-Carlton New York NoMad koštače vas 20.000 dolara po noćenju…

Ako ste u potrazi za sledećim luksuznim odmorom - ova vest je samo za vas! Novootvoreni The Ritz-Carlton New York, NoMad je predstavio The Ritz-Carlton Suite, vrhunski dodatak hotelu sa 250 soba, uz The Ritz-Carlton Club Lounge. Smešten na 37. spratu, apartman ima panoramski pogled na Menhetn sa Empajer stejt bildingom i Kipom slobode na vidiku. Prostire se na 210 kvadratnih metara i sadrži jednu spavaću sobu i flotu luksuznih sadržaja.

To uključuje privatnu velnes sobu sa biciklom Peloton, odvojeni dnevni boravak i trpezariju, prostoriju za medije, garderobu od 20 kvadratnih metara i spektakularno kupatilo od teraco mermera sa kadom i duplim kišnim tušem.

Luksuzno prebivalište takođe uključuje nekoliko elegantnih kutaka i obilje prirodnog svetla sa enterijerima zemljanih tonova. Dalje, gosti ga mogu rezervisati zajedno sa Empire State Dvokrevetnom sobom kako bi formirali dvosobni apartman od 270 kvadratnih metara.

Pored toga, gosti takođe dobijaju pristup određenoj prostoriji na klupskom nivou sa posebnim pristupom Ritz-Carlton Club Lounge, koji nudi pet besplatnih kulinarskih ponuda tokom dana koje su posebno pripremili kuvar sa Michelin zvezdom Hoze Andres i njegov tim. Komentarišući roman Ritz-Carlton Suite, Bastijan Germer, generalni menadžer hotela, u izjavi za Travel + Leisure je rekao: „Ovaj apartman koji oduzima dah nudi gostima luksuz svetske klase u samom srcu Menhetna…“ i mi se sasvim slažemo!

Ako ste zainteresovani, Ritz-Carlton Suite se može rezervisati po cenama koje počinju od 20.000 dolara po noći.

Luxury Experience