Jedinstveni skijaški odmor protkan luksuzom

Caldera House krasi podnožje Džekson Hol planinskog odmarališta u Teton Vilidžu, sa osam vrhunskih apartmana i ekskluzivnim klubom…

Ovaj vrhunski butik hotel nudi vam pogodnosti sa pet zvezdica – svaki od osam apartmana opremljen je sa više spavaćih soba i privatnom, profesionalnom kuhinjom. Vrhunska lokacija ovog hotela u čuvenom skijaškom odmaralištu posetiocima pruža uživanje u stazama za skijanje i pogledu na luksuzna imanja.

Otvoren prošle godine, ovaj hotel sa šest spratova sadrži rezidencijalne apartmane na gornja tri sprata, dok su donja tri posvećena članovima planinarskog kluba. Svi gostim imaju priliku da uživaju u doručku u loži za članove, pristupu klupskim prostorijama, skijalištu i posvećenom konsijeržu, koji će se pobrinuti da svaki delić njihovog putovanja bude savršen. Apartmani ovog odmarališta imaju svoje kamine, sa jedinstvenim dizajnom i karakterom koji ih čini modernim, ali i jako udobnim, sa pogledom na veličanstvene planine.

Sjajno opremljena profesionalna kuhinja i trpezarijski prostor deo su svakog apartmana, a nude vam mogućnost intimnog uživanjau  obroku sa porodicom i prijateljima, uz pogled na skijalište.

Spa & Athletic Club nudi vam dvadesetčetvoročasovni fitness studio, grejani infiniti bazen i suvu saunu od kedrovine. Gosti se nakon dugog dana skijanja i avantura na snegu mogu opustiti masažama i tretmanima koji su dostupni kako u spa centru, tako i u njihovim privatnim sobama.

Kao deo ovog odmarališta, tu su i posebne skijaške pogodnosti koje vam nude uživanje bez obzira na godišnje doba. Uz pomoć posvećenog konsijerža, gosti mogu uživati u vožnji sankama koje vuku psi, ili pak pecanju i raftingu tokom leta.

Luksuzni odmor u ovom delu sveta ne može biti kompletan bez spektakularnog gastronomskog iskustva, gde će vam Old Yellowstone Garage ponuditi italijansku kuhinju, sa modernism preokretom.

Caldera House nudi vam i ekskluzivni planinarski klub, čiji članovi mogu uživati u neograničenom skijanju i brojnim drugim pogodnostima tokom čitave godine.