Iznajmite čitav hotel na magičnom Mauiju

Ukoliko se osećate usamljeno ili premoreno, to možete izlečiti ukoliko posetite Maui…

Zapravo, po ceni od 1.5 miliona dolara možete iznajmiti jedan od najboljih hotela Mauija i povesti sve svoje prijatelje i članove porodice sa sobom. Hyatt Regency Maui Resort & Spa vam može ponuditi mnogo toga – magični pogled na okean, sobe u stilu Havaja, nekoliko restorana i barova, dva bazena na otvorenom, spa centar svetske klase i brojne aktivnosti, što je sve uključeno u cenu.

Ova godina koja je obeležena fizičkim distanciranjem, koje je definitivo imalo uticaja na naše društvene živote, dvoela nas je u loše raspoloženje, što jedan kratki odmor, uz poštovanje svih pravila i normi, definitivno može popraviti.

Ukoliko možete priuštiti ovaj neverovatni odmor, verujemo da ćete duže vreme imati osmeh na svom licu. Hyatt Regency Maui Resort & Spa ima dva paketa u ponudi koji vam daju priliku da u njemu uživate bez drugih putnika.

Posedovanje odmarališta sa pet zvezdica, pa čak i na nekoliko noći, može biti jedno od onih unikatnih iskustava koje će ostati sa vama zauvek. Čitavo odmaralište i njegovih 810 soba mogu biti vaši po ceni od 1.5 miliona dolara, na tri noći. Možete povesti koliko god ljudi želite sa sobom, što može dovesti do odmora iz snova za mnoge od nas.

Dobićete priliku da uživate u fantastičnoj gastronomiji, časovima hula plesa, luau performansama, surfovanju, noćnim turama, ronjenju i časovnima miksologije, a to je samo deo onoga što vas tamo očekuje.

Koga biste sve poveli?