Iskusite lepotu Tajlanda iz sasvim drugačijeg ugla

Kada se industrija luksuznih hotela zainteresuje za svet kampovanja, rezultati su zaista izuzetni…

Ukoliko ste ikada želeli da iskusite divljinu severnog Tajlanda, a da pritom uživati u komforu hotela sa pet zvezdica, sada imate pravu priliku za to. Four Seasons – Golden Triange predstavlja luksuzni kamp, gde možete uživati u najboljim elementima oba sveta.

Zaboravite na šatore, komarce i sve drugo negativno što inače prati kampovanje. Four Seasons – Golden Triange, nalazi se u srcu tajlandske džungle i nudi vam usluge najvišeg kvaliteta. Smešten u severnom delu Tajlanda, na granici sa Burmom i Laosom, kamp vam nudi različite tipove smeštaja, pa ćete sasvim sigurno moći da odaberete onaj koji vam najviše odogvara.

Tokom večernjih časova, možete posmatrati zalazak sunca na terasi, dok se ujutru možete buditi uz nežnu pesmu ptica, pre nego što se opustite u đakuziju. Pored toga, na raspolaganju vam je i spa centar, koji će vas u potpunosti razmaziti.

Tajland je svakako predivna destinacija koja vas prosto moli da je istražište. Sa ovim luksuznim kampom, imaćete priliku da učinite baš to, bez razmišljanja o stvarima koje kampovanje inače donosi sa sobom – ovde će vam na raspolaganju biti spa, bazen, vinski podrum i mnogo toga drugog.