Hotel MINOIS – skriveni dragulj koji vam nudi odmor iz snova na Parosu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minois Hotel (@minoisparos)

Kada je u pitanju pronalaženje skrovitog utočišta za miran odmor, ne tražite dalje od ostrva Paros koje je poznato kao skriveni biser Kiklada.

Na ovom predivnom ostrvu, smešten daleko od užurbane turističke gužve, MINOIS Hotel nudi ekskluzivan i raskošan odmor koji obećava nezaboravno iskustvo. Sa samo 44 izuzetna apartmana, nedavno otvoreni i ponovo osmišljeni butik hotel postavlja scenu za istinski privatni odmor u srcu ovog idiličnog grčkog raja.

Na vrhuncu elegancije i sofisticiranosti nalazi se Minois Blu Suite, krunski dragulj hotela MINOIS. Ovaj vrhunski smeštaj je utočište udobnosti, nudi odvojeni dnevni boravak i dovoljno prostora za do četiri gosta. Zakoračite u svet raskoši dok otkrivate dve dekadentne spavaće sobe, od kojih je svaka promišljeno dizajnirana da pruži osećaj mira i spokoja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minois Hotel (@minoisparos)

Sa dva besprekorno uređena kupatila, prepustićete se oličenju luksuza. Dok izlazite na svoju privatnu terasu, čeka vas pogled koji izaziva strahopoštovanje, a koji se proteže na privatnu oazu bazena, oličenje prefinjene ekstravagancije. Minois Blu Suite je remek-delo dizajna, koje neprimetno spaja mediteransku estetiku sa savremenim stilom. Dozvolite sebi da se opustite u zagrljaju promišljeno uređenih enterijera, gde je svaki detalj pažljivo odabran da stvori atmosferu čiste relaksacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minois Hotel (@minoisparos)

Privlačnost privatnog bazena je neodoljiva. Zamislite da se sunčate na toplom mediteranskom suncu dok se osvežavate u blistavim vodama vašeg sopstvenog raja nalik plaži. Mir ove oaze je bez premca, pozivajući vas da se izgubite u lepoti prirodnog okruženja.

MINOIS Hotel ne nudi samo luksuzan smeštaj, to je destinacija koja brine za sva vaša čula. Prepustite se neuporedivom iskustvu u restoranu Olvo, kojim rukovodi poznati kuvar sa Michelin zvezdom Aleksandar Kiotinis. Dozvolite vašim nepcima da krenu na putovanje ukusa, dok uživate u ukusnim i lepo serviranim jelima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minois Hotel (@minoisparos)

Za one koji traže podmlađivanje i spokoj, tu je Aura Spa. Otkrijte svet dobrog zdravlja, gde su prepoznatljivi tretmani pažljivo osmišljeni kako bi ponudili blažen beg od stresa svakodnevnog života. Bez obzira da li tražite relaksaciju ili okrepljenje, Aura Spa obećava transformativno iskustvo koje će učiniti da se osećate obnovljeno i revitalizovano.

Izađite van granica hotela MINOIS i otkrijte zadivljujuće ostrvo Paros. Ova manje poznata destinacija je utočište za turiste koji traže ekskluzivni grčki odmor daleko od gužve koja se često nalazi na Santoriniju ili Mikonosu. Paros neprimetno spaja plaže okupane suncem, bogato kulturno nasleđe i živopisni šarm da bi stvorio očaravajuću atmosferu koja će vas fascinirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minois Hotel (@minoisparos)

Istražite netaknutu obalu sa idiličnim plažama koje su uokvirene azurnim vodama Egejskog mora. Izgubite se u privlačnosti šarmantnih sela kao što su Nausa i Lefkes, gde vas krivudave ulice pozivaju da istražite i uronite u lokalni život. Glavni grad ostrva, Parikija, nudi slikovito okruženje sa belim kućama ukrašenim živopisnom bugenvilijom, stvarajući savršenu pozadinu za nezaboravne fotografije.

Luxury Experience