Hotel iz Čikaga nudi najautentičnije praznično iskustvo

Holivudski klasici kao što je Sam u kući, verovatno nikada više neće biti kreirani i zauvek će nas asocirati na bajkovito vreme praznika i snežnih padavina...

Međitim, kako bismo oživeli i očuvali prazničnu magiju, brend Graduate Evanston iz Čikaga, predstavio je eksluzivnu ponudu noćenja i hotelijersko iskustvo koje se bazira na zapletu čuvenog filma.

Nazvana The King McCallister Experience, paket ponuda uključuje apartman brendiran kao Home Alone Room, identičan onom predstavljenom u filmu. Ovaj smeštaj poseduje četiri kreveta sa baldahinom i crvenim kompletima čaršava, zidne tapete, kupatilo obeleženo retro afteršejvom, Kevinovim “ratnim planom”, mapom za pljačkaše, kokicama razbacanim po čitavom prostoru i portretima članova porodice razmeštenim na kaminu.

Čitavo iskustvo uključiće takođe i pristup polaroidnom fotoaparatu, minibaru, kućnom bioskopu sa Home Alone filmovima po zahtevu i porcijama pice sa sirom za naručiti. Komentarišući svoj novi projekat, generalni direktor i osnivač Graduate Hotel lanaca Ben Veprin, izjavio je: “Film Sam u kući zasniva se na mladalačkom optimizmu i nestašlucima vezanim za ovaj period života, sav taj sentiment i nostalgična osećanja predstavljaju epitom svih tipova priča koje pokušavamo da oživimo u našim hotelima.”

Home Alone apartman sada je otvoren za iznajmljivanje u čikaškom Graduate Evanston hotelu i tako će ostati do danjeg. Sva zarada od ovog projekta, delom će biti donirana Lurie Children’s bolnici, što je samo još jedan od razloga da se on  poseti.