Hotel Four Seasons Melbourne će imati najvišu vertikalnu baštu na svetu

Saradnja između australijskog investitora za luksuzne nekretnine Beulah i ugostiteljskog lanca Four Seasons Hotels and Resorts sigurno će biti posebna!

A to dokazuje i predstojeći Four Seasons Hotel Melbourne koji je spreman za otvaranje u gradskoj oblasti South Bank.

Deo Beulah razvojnog projekta od tri milijarde dolara - STH Bank, ultra-luksuzno, visoko urbano odmaralište ima ukupno 210 soba. Nalazi se u gornjem delu zapadne kule i predstavljaće najvišu vertikalnu baštu na svetu dužine 5,5 kilometara.

Vrt, koji je glavni vrhunac hotela, uključuje razne vrste biljaka i skoro je 1,5 puta duži od gradske staze za trčanje Tan. Očekuje se da će projektu u celini dodati čist i održiv izgled i osećaj.

Gosti će ulaziti u hotel preko Sky lobija koji se nalazi na 63. spratu koji se otvara panoramskim pogledom na obrise grada Melburna, obalu i Kraljevske botaničke bašte. Odmaralište će dalje ponuditi integrisano zdravstveno i wellness iskustvo svetske klase, veliki restoran i bar na krovu.

Ali to nije sve, gosti će takođe imati pristup ekskluzivnim sadržajima STH BNK By Beulah uključujući bujne bašte, programe u okviru umetničkih i kulturnih prostora, STH BNK Market Hall i još mnogo toga.

Komentarišući, Bart Karnahan, predsednik, za globalni razvoj poslovanja i upravljanje portfoliom, Four Seasons Hotels and Resorts, rekao je: „Neverovatno smo ponosni što smo partneri sa Beulah i što smo deo vodećih STH BNK by Beulah razvoja. Ovaj projekat će postaviti novi standard za luksuz u Melburnu, nudeći gostima izuzetno Four Seasons iskustvo postavljeno u okruženju koje će biti bez premca na ovom tržištu."

Adelene Teh, izvršna direktorka Beulah, dodala je: „Dok STH BNK By Beulah nastavlja da pomera granice onoga što je moguće u luksuzu, životnom stilu i prostoru održivosti, Four Seasons je savršeno usklađen sa našim etosom i vizijom, nudeći neuporediva iskustva, a hrabra posvećenost inovacijama i fantastične inicijative za održivost u svim hotelima i odmaralištima.”

Očekuje se da će izgradnja hotela Four Seasons Melbourne početi ove godine, a trebalo bi da bude otvoren za otprilike pet godina.