Helen Berger - butik hotel u najsunčanijem evropskom gradu

Helen Berger Boutique Hotel nalazi se u Valensiji, koja spada u jednu od najpopularnijih turističkih destinacija.

Ukoliko planirate da posetite sunčanu Španiju, hotel Helen Berger je mesto koje će vaš boravak u srcu trećeg najvećeg grada Španije učiniti mnogo prijatnijim.

Butik hotel Helen Berger sa četiri zvezdice smešten je u jednoj od najpoznatijih ulica okruga La Seu, i nemoguće ga je zaobići. Pored toga što pleni svojom lepotom, nalazi se u nesposrednoj blizini legendarne neoklasične zgrade La Nau, najstarije zgrade Univerziteta u Valensiji.

Prestižni hotel nudi ekskluzivno iskustvo u autentičnom butik okruženju, gde su elegancija i kvalitet promišljeni do poslednjeg detalja, ima 34 elegantno opremljene sobe koje koketiraju sa pulsom grada i njegovim veličanstvenim zgradama.

Sve sobe u butik hotelu Helen Berger su osmišljene do poslednjeg detalja, dok je udobnost gostiju na prvom mestu, o čemu svedoči pažljiv izbor materijala i boja, kao i izuzetna hotelska ponuda. Prostrane sobe imaju udobne krevete, a gostima su na zahtev obezbeđeni i krevetići za bebe, TV i mini-bar i sve što im je potrebno da uživaju dok provode vreme u ovom čarobnom gradu.

Hotel sa četiri zvezdice ima i restoran koji nudi ukusna jela i bogat meni koji se sastoji od najsvežijih i najzdravijih lokalnih sastojaka i zasniva se na uravnoteženoj mediteranskoj ishrani, a dostupan je 24 sata dnevno.

Posebno se ističu terase hotela koje pružaju predivan pogled na grad dok uživate u prvoj jutarnjoj kafi.

Luxury Experience