Glamping u „nevidljivim“ kabinama pruža luksuz sa 5 zvezdica

Ako želite da kampujete, ali samo na luksuzan način, imamo nešto samo za vas!

Novo glamping iskustvo koje možete doživeti u Tenesiju je nedavno otvoreno i obećava vam boravak u prirodi sa sadržajima sa pet zvezdica i još mnogo toga! Nazvano Bolt Farm Treehouse, imanje uključuje pet „nevidljivih“ kabina sa planinskim pejzažom i privatnim hidromasažnim kadama. Svaka od smeštajnih jedinica (dizajnirana i izgrađena od strane OOD, kompanije sa sedištem u Talinu, Estonija) ima fasadu od ogledala koja ih čini potpuno privatnim i skoro „nevidljivim“.

Suosnivač Bolt Farm Treehouse, Tori Bolt je u izjavi rekao: „Priroda ima magični način da nas oslobodi od stresa. Vizuelno zadivljujuća arhitektura savršeno se uklapa sa prirodom, pružajući potpuno impresivno iskustvo kao nijedno drugo.”

Svaka kabina ima bračni krevet, klima uređaj, tople podove, radni sto i kišne tuševe. Ostale pogodnosti uključuju brzi internet, bioskop u sobi, Bluetooth plejer i potpuno opremljenu kuhinju sa pločom za kuvanje, roštiljem, pećnicom za picu i mini frižiderom.

Pored toga, gosti takođe mogu da se opuste na privatnoj terasi koja je opremljena hidromasažnom kadom, Adirondack stolicama, bistro stolom i bezdimnim ložištem. Za one koji su avanturistički nastrojeni, na raspolaganju je i niz aktivnosti kao što su pecanje, planinarenje, jahanje, veslanje na dasci ili vožnja kajakom.

Nevidljive kabine u Bolt Farm Treehouse mogu se rezervisati po cenama koje počinju od 395 dolara po noći.

Luxury Experience