Dubai postaje bogatiji za 80 luksuznih hotela u vrednosti od više milijardi dolara

Ako mislite da Dubai više ne može da unapredi svoju arhitektonsku igru, grešite!

Zemlja emirata je spremna za ozbiljan posao, kao što je nedavno otkrila svetski poznata kompanija Nakheel. Kao deo vizije kompanije, klaster od pet ostrva prostiraće se na ukupnoj površini od 17 kvadratnih kilometara i proširiće raznovrsnu mešavinu stambenih, maloprodajnih i ugostiteljskih ponuda. Svako ostrvo će se pohvaliti jedinstvenom ponudom, uključujući kulturna središta, rekreativne sportske plaže i klubove na plaži.

I naravno, to nije sve! Na ostrvima će se nalaziti preko 80 hotela, luksuzna i velnes odmarališta, kao i porodični i ekološki osvešćeni hoteli, a svi će imati za cilj da podrže ambiciju Dubaija da podstakne sektor turizma i ugostiteljstva u godinama koje dolaze.

Smeštena duž severne obale Emirata, ostrva Dubaija će uključivati preko 20 km plaža (uključujući plažu sa Plavom zastavom), otvorene prostore u parkovima i terene za golf.

Komentarišući, Naman Atalah, glavni izvršni direktor kompanije Nakheel, rekao je: „Ostrva Dubaija su sastavni deo buduće vizije emirata, fokusirajući se na unapređenje zdravlja, sreće i blagostanja stanovnika i posetilaca, kao i na obezbeđivanje najviših standarda i raznovrsnosti urbane infrastrukture i objekata.“

Luxury Experience