Chalet Harmony otvara svoja vrata u Meribelu sa neuporedivom raskoši

Purple Ski, poznat po svojim raskošnim planinskim kućama u francuskim Alpima, najavljuje svečano otvaranje svog najnovijeg dodatka, Chalet Harmony u Meribelu.

Utočište od 625 kvadratnih metara, koje je sada otvoreno za rezervacije za predstojeću sezonu 2024/25, obećava da će redefinisati luksuzni smeštaj u Meribelu. Smešten u centralnoj oblasti Duo du Pont u Meribelu, planinska kuća se prostire na četiri sprata i ima sedam spavaćih soba, koje mogu da prime do 15 gostiju. Tu je i "Piece de resistance" penthaus apartman od 70 kvadratnih metara, koji nudi neuporedivi panoramski pogled sa svog namenskog sprata.

Goste Chalet Harmony očekaje poslastica sa mnoštvom pogodnosti, uključujući bioskop u kući, raskošan bazen, spa centar i teretanu i impresivan vinski podrum. Svaka od sedam spavaćih soba ima sopstveni balkon, pružajući predivan pogled na planine, savršen za uživanje u izlasku sunca pre nego što se spustite na padine.

Prvi sprat, koji se prostire na 200 kvadratnih metara, posvećen je opuštanju nakon skijanja, sa spa centrom sa hidromasažnom kadom sa pogledom na planine i prostorom za jogu pored bazena. Bioskopska sala, opremljena vrhunskom audio-vizuelnom tehnologijom, idealna je za prijatno filmsko veče.

Chalet Harmony nudi raskošan dnevni boravak, savršen za večernji šampanjac i kanapee pored kamina, dok trpezarija, gde kuvar priprema divna jela, postavlja scenu za nezaboravno iskustvo u restoranu. Ljubitelji vina takođe neće biti razočarani jer mogu da istraže obiman vinski podrum sa najboljim sortama vina.

Kao i u svim objektima Purple Ski, gosti Chalet Harmony uživaju u punom timu osoblja, svakodnevnom održavanju domaćinstva, uslugi postavljanja skija i obuće u kolibi i privatnom minibusu sa vozačem. Posvećena usluga konsijerža udovoljava željama svakog gosta, od organizovanja aerodromskih transfera do organizovanja časova skijanja, spa tretmana i jedinstvenih iskustava.

Portfolio Purple Ski uključuje najbolje luksuzne ski brvnare u Meribelu, Kurševelu i Val d'Izeru.  Boravak od sedam noći u Chalet Harmony počinje od 41.955 evra sa punim pansionom obećavajući gostima neuporedivu alpsku avanturu i oličenje luksuza u francuskim Alpima.

Luxury Experience