Besprekorni odmor u srcu džungle Balija

Ukoliko ste u potrazi za savršenim mestom za odmor kada priča sa korona virusom jednom bude gotova, svet će postati jedno sasvim novo mesto za vas…

Brojni hoteli najavili su datume svojih otvaranja upravo ove godine, pridružujući nam se na neki način u proslavi života. Nagrađivani kamp, Capella Ubud na Baliju, nedavno je lansirao The Lodge, novi dodatak kreiran tako da ponudi odgovor na sve želje i prohteve svojih avanturistički nastrojenih gostiju, koji žele da budu okruženi luksuzom i stilom u mirnom i praktično netaknutom okruženju.

Glavna tema nove lože je njena egzotika, ispraćena orijentalnom šemom boja i neobičnim dizajnom. Bil Bensli je konceptualizovao dvosobni šator na osnovu istorije vlasnika poseda, koji su bili kineskog porekla. Spojena sa terasastim pejzažem Balija, The Lodge nudi veličanstveni i neometani pogled na Keliki dolinu. Ona poseduje dnevni boravak otvorenog plana prostora, glavnu spavaću sobu i dodatnu twin sobu, dva kupatila koja sadrže japansku kadu i kadu kreiranu od ručno obrađenog bakra.

Al-fresco dnevni boravak sa svojim barom za osveženja nudi veliku otvorenu terasu sa dva velika divana, koji će se postaviti kao savršeno mesto za uživanje u spokojnim pejzažu prašume, praćeno zvucima prirode i Wos reke koja protiče ispod. Loža ima svoj sopstveni bazen sa slanom vodom.

Gosti lože dobiće priliku da uživaju u jedinstveno skrojenom iskustvu, koje pažljivo balansira tradicijom i modernim pogodnostima i tehnologijom. Ovde su vam istovremeno dosutpni bežični internet velike brzine, uz tradicionalne lokalne poslastice.

Kada poželite da se odvojite od stvarnog sveta u onoj meri u kojoj vi želite, znajte da je ovaj veličanstveni kamp savršeno mesto za to.