Balmain ovog leta preuzima One&Only Aesthesis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balmain (@balmain)

Ovog leta, luksuzna moda se susreće sa vrhunskim gostoprimstvom dok Balmain u partnerstvu sa One&Only Aesthesis unosi dašak „novog francuskog stila“ na živopisnu atinsku rivijeru.

Ova ekskluzivna saradnja, naglašena preuzimanjem letnjeg bazenskog kluba i ograničenim izdanjem legendarne Cabas torbe iz 1945. godine, obećava nezaboravan spoj umetnosti, mode i luksuza.

One&Only Aesthesis bazen je prošao kroz zadivljujuću transformaciju, sada odražavajući umetničku energiju i prepoznatljive otiske brenda Balmain. Inspirisan intrigantnim stazama francuskih renesansnih vrtova, prepoznatljiv Balmain lavirint uzorak, koji sadrži isprepletene „B“ i „P“ motive, sada krasi prostor pored bazena Aesthesis. Ovi prilagođeni dizajni su specijalno kreirani za ovu jedinstvenu saradnju, dajući prostoru suštinu umetničkog nasleđa brenda Balmain.

Tokom celog leta, deo bazena će biti platno prepoznatljive Balmain grafičke ikonografije. Suncobrani, peškiri za bazen, jastuci za ležaljke, plutajuće ležaljke i kabane koje okružuju bazen pokazaće Balmain potpis, neprimetno se stapajući sa elegantnom modernom arhitekturom koja definiše One&Only Aesthesis.

Saradnja takođe predstavlja ograničenu verziju Cabas torbe iz 1945. godine, proslavljenog Balmain modnog dodatka. Nazvana u čast godine kada je Balmain osnovan, Cabas iz 1945. ima opuštenu, predimenzioniranu siluetu, masivnu zlatnu dršku i smeli logotip kuće. Ovo specijalno izdanje dostupno je isključivo gostima One&Only, otelotvorujući bezvremensku eleganciju i besprekornu estetiku po kojoj su i Balmain i One&Only poznati.

Dostupna u sofisticiranim crnim ili belim bojama po ceni od 2.600 evra, Cabas iz 1945. će biti poželjan komad među modnim entuzijastima i luksuznim putnicima. Ova ekskluzivna torba dostupna je u NEO butiku u okviru One&Only Aesthesis, nudeći opipljivu uspomenu na ovo izvanredno partnerstvo.

Transformacija prostora pored bazena i lansiranje specijalnog izdanja Cabas iz 1945. proslavljeni su u velikom stilu uz zabavu na bazenu koju je organizovao kreativni direktor brenda, Olivije Rusten. Gosti su uživali u impresivnom iskustvu, gde su se svetovi visoke mode i luksuznog gostoprimstva neprimetno spojili.

Luxury Experience