Hotel Avant Mar na Parosu otvara ovogodišnju turističku sezonu novim projektima i međunarodnim dolascima...
Luksuzni hotel Avant Mar na Parosu, član Leading Hotels of the World, i ove godine je spreman da dočeka svoje goste, od 26. aprila, u idiličnom kikladskom raju koji u apsolutnoj ravnoteži kombinuje moderno gostoprimstvo sa tradicionalnom arhitekturom.
Smešten na jedinstvenom mestu, na plaži Piperi u Nausi, Avant Mar je hotel sa pet zvezdica koji je već međunarodna destinacija. Otvaranje čuvenog restorana očekuje se ove godine 7. juna.
„Avant Mar nije samo još jedan fantastičan hotel na Kikladima, u Grčkoj. Avant Mar je hotel koji nudi neobična iskustva i autentične veze sa kosmopolitskim Nausom i Parosom. Našim gostima ne namećemo šta znači luksuz, naprotiv, dozvoljavamo im da ga sami definišu našim toplim gostoprimstvom i odličnom uslugom“, kaže generalni direktor Avant Mar, Ana Asimakopulu.
Avant Mar se ističe svojom nepretencioznom elegancijom, jer spaja tradicionalnu kikladsku arhitekturu sa modernim detaljima belog mermera i prirodnih boja, stvarajući atmosferu opuštanja i povezanosti sa prirodnim pejzažom ostrva.
Pored restorana Matsuhisa Paros, koji je obeležje ne samo za hotel, već i za kosmopolitsko ostrvo Kiklade, hotel ima restoran Thimes, otvoren ceo dan, sa jelima koja su dostupna od jutra do mraka, pored bazena. Na meniju su ukusna jela, salate i hladni kokteli. S druge strane, u hotelskoj poslastičarnici Figs gosti će degustirati tradicionalne grčke poslastice, uz grčku kafu.
U potpunoj harmoniji sa prirodnim okruženjem je hotelski wellness spa, koji gostima nudi trenutke opuštanja i podmlađivanja kroz jedinstvene tretmane, jogu i pilates.
Među novostima hotela je Gin and Tonic Bar „The Bridge“ koji će biti otvoren krajem maja. Nesmetan pogled na kristalno čisto Egejsko more i vrhunska koktel lista obećavaju da će fascinirati goste i učiniti ga jedinstvenom bar destinacijom na ostrvu.
Još godinu dana, u srcu leta, ljubitelji japanske kuhinje i ljubitelji Nobu Macuhise imaće priliku da probaju specijalna jela u čuvenim tehnikama Nobu stila u tri Matsuhisa restorana u Grčkoj, u Atini, Mikonosu i Parosu. Tačnije, istaknuti kuvar Nobu Macuhisa boraviće na Parosu od 10. do 13. jula, u okviru Nobu Food Festivala 2024, koji će se održati po prvi put.