Avant Mar: Kikladski raj na popularnom ostrvu Paros

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avant Mar (@avantmarparos)

Hotel Avant Mar na Parosu otvara ovogodišnju turističku sezonu novim projektima i međunarodnim dolascima...

Luksuzni hotel Avant Mar na Parosu, član Leading Hotels of the World, i ove godine je spreman da dočeka svoje goste, od 26. aprila, u idiličnom kikladskom raju koji u apsolutnoj ravnoteži kombinuje moderno gostoprimstvo sa tradicionalnom arhitekturom.

Smešten na jedinstvenom mestu, na plaži Piperi u Nausi, Avant Mar je hotel sa pet zvezdica koji je već međunarodna destinacija. Otvaranje čuvenog restorana očekuje se ove godine 7. juna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avant Mar (@avantmarparos)

„Avant Mar nije samo još jedan fantastičan hotel na Kikladima, u Grčkoj. Avant Mar je hotel koji nudi neobična iskustva i autentične veze sa kosmopolitskim Nausom i Parosom. Našim gostima ne namećemo šta znači luksuz, naprotiv, dozvoljavamo im da ga sami definišu našim toplim gostoprimstvom i odličnom uslugom“, kaže generalni direktor Avant Mar, Ana Asimakopulu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avant Mar (@avantmarparos)

Avant Mar se ističe svojom nepretencioznom elegancijom, jer spaja tradicionalnu kikladsku arhitekturu sa modernim detaljima belog mermera i prirodnih boja, stvarajući atmosferu opuštanja i povezanosti sa prirodnim pejzažom ostrva.

Pored restorana Matsuhisa Paros, koji je obeležje ne samo za hotel, već i za kosmopolitsko ostrvo Kiklade, hotel ima restoran Thimes, otvoren ceo dan, sa jelima koja su dostupna od jutra do mraka, pored bazena. Na meniju su ukusna jela, salate i hladni kokteli. S druge strane, u hotelskoj poslastičarnici Figs gosti će degustirati tradicionalne grčke poslastice, uz grčku kafu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avant Mar (@avantmarparos)

U potpunoj harmoniji sa prirodnim okruženjem je hotelski wellness spa, koji gostima nudi trenutke opuštanja i podmlađivanja kroz jedinstvene tretmane, jogu i pilates.

Među novostima hotela je Gin and Tonic Bar „The Bridge“ koji će biti otvoren krajem maja. Nesmetan pogled na kristalno čisto Egejsko more i vrhunska koktel lista obećavaju da će fascinirati goste i učiniti ga jedinstvenom bar destinacijom na ostrvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avant Mar (@avantmarparos)

Još godinu dana, u srcu leta, ljubitelji japanske kuhinje i ljubitelji Nobu Macuhise imaće priliku da probaju specijalna jela u čuvenim tehnikama Nobu stila u tri Matsuhisa restorana u Grčkoj, u Atini, Mikonosu i Parosu. Tačnije, istaknuti kuvar Nobu Macuhisa boraviće na Parosu od 10. do 13. jula, u okviru Nobu Food Festivala 2024, koji će se održati po prvi put.

Luxury Experience