Angsana Velavaru Resort – pravi raj na Maldivima

Brojne destinacije jugoistočne Azije pune su inspiracije, kada se radi o savršenim odmorima i odmaralištima koja će vas opčiniti…

Lokaliteti poput Indonezije i Maldiva, mogu vam ponuditi odmor zbog kog ćete pomisliti da ste u radju. Angsana Velavaru Resort na Maldivima je upravo jedno takvo mesto – moderni raj, gde gosti mogu uživati u tirkizno plavim vodama okeana i besprekornim belim peščanim plažama u svako doba dana.

U svojoj ponudi, ovo odmaralište ima 79 vila na tlu i 33 vile nad okeanom, koje nude neverovatni pogled iz svakog ugla. Ovde nećete samo živeti na ivici Indijskog okeana, već ćete biti povrh njegovog umirujućeg prisustva koje izaziva strahopoštovanje, istovremeno upijajući energiju opuštajućih spa tretmana, što je praćeno gastronomskim đakonijama i enterijerima koji su okarakterisani luksuzom.

Nemojte dozvoliti slamnatim krovovima i privatnim baštama da vas zavaraju, jer su i enterijeri svih savremenih gostinjskih jedinica prosto veličanstveni. Raskošni dizajn, bazeni, dvorišta i restorani pored plaže, daće vam priliku da stvorite uspomene za čitav život.