Aera: inovativni koncept vertikalnog odmarališta

Kada su odmarališta u pitanju, prvo što nam padne na pamet su verovatno lokaliteti poput šume, plaže, planine, odnosno u osnovi, mesta vezana za prirodno okruženje...

To je razumljivo, jer želimo da pobegnemo iz užurbanog grada i ponovo se povežemo sa prirodom i svojom biti. Međutim, Aera, prvi koncept vertikalnog odmarališta OBMI laboratorije za inovacije, ima drugačije razumevanje koncepta. Ovaj model je pionir kada se radi o gradskim odmaralištima i predstavlja integrisani resort u urbanom centru koji smanjuje karbonski otisak, pruža wellness kroz intiman pristup prirodi i pristup oazi bez potrebe za velikim putovanjem.

Korišćenje vertikalne arhitekture umanjuje otisak u oblastima gde je zemljište dragoceno po vrednosti i dostupnosti. Ovo smanjuje uticaj na životnu sredinu i okolno zemljište, podstičući domaća putovanja.

Dizajn kompanije Aera uključuje sedam okruga: obedovanje, umetnost, modu, dramu, baštu, wellness i porodicu, a nebeska paluba uključuje bazen sa pogledom na grad iz ptičje perspektive kako bi zaintrigirao putnike i lokalno stanovništvo. Ovaj prostor će služiti kao jedinstveno mesto za beg od grada u samom gradu, sa pešačkim stazama obrubljenim zelenilom koje pružaju pravi osećaj skrivanja od stresa i izazova metropole.

Baš kao tipično odmaralište na egzotičnoj destinaciji, Aera nudi ponešto za celu porodicu. Postoji rekreativna zabava za sve uzraste, raskošna spa ponuda i mnoštvo kulinarskih iskustava.

Luxury Experience