12 hotela u kojima samoizolacija dobija sasvim novo značenje

Od Patagonije do Tasmanije, ovih dvanaest udaljenih odmarališta dizajnirano je za održavanje distance i maksimalno iskorišćavanje samoće i privatnosti…

Davno pre nego što su se reči “socijalna distanca” i “samoizolacija” našle u našem svakodnevnom leksikonu, hoteli koji su na udaljenim lokacijama imali su svoj posebni šarm. Bilo da je u pitanju avantura koja podrazumeva daleke destinacije, spokoj koji nam pruža taj kratki period kada se “skidamo sa mreže” ili jednostavno hvalisanje da smo se otisnuli u istraživanje sasvim drugačijeg sveta, postoji bezbroj razloga zbog kojih su ovakvi odmori bili vredni našeg truda.

Ovo nisu obavezno mesta koja ćete posetiti kako biste se izolovali – društvo će vam praviti drugi gosti i moći ćete da uživate u brojnim aktivnostima, već su to lokacije koje se nalaze na usamljenim delovima sveta. Od drvenih koliba u srcu Arktičkog kruga, pa sve do lože na jezeru u Tasmaniji, predstavljamo vam dvanaest odmarališta zbog kojih samoizolacija dobija sasvim novo značenje.