Želite li besplatni odmor u luksuznom odmaralištu na Maldivima

Šta želite da budete „kad porastete“? Ako je vaš odgovor „baštovan koralnih grebena“, onda imamo savršenu priliku za vas.

Coco Palm Dhuni Kolhu Resort na Maldivima je u potrazi za entuzijastom koji bi zauzeo tu poziciju i, zauzvrat, pomogao im da spasu životnu sredinu. Izabrani će raditi zajedno sa internim pomorskim edukatorom u Coco Palm Dhuni Kolhu Resortu i pomoći u brizi i obnavljanju lokalnih grebena.

Komentarišući, Rozali Bejli, pomorski edukator u Coco Collection, rekla je: „Maldivi se suočavaju sa sve većim ekološkim i društvenim izazovima kako njihova popularnost raste i svi mi moramo da odigramo ulogu u osiguravanju da lepi, ali krhki ekosistemi ostanu netaknuti. Znamo da imamo dužnost da zaštitimo ovaj jedinstveni ekosistem za buduće generacije. Nadamo se da će naš novi pripravnik odražavati ovaj etos, i radujemo se što ćemo primiti prijave za ovu fantastičnu priliku da se pridruže timu i nastavimo svoju eko misiju.”

Iako nema predviđene plate za poziciju, izabrani će imati povratne letove do Maldiva, povratne transfere hidroavionom do Coco Palm Dhuni Kolhu, tri nedelje smeštaja u luksuznoj vili na plaži uključujući doručak, ručak i večeru uz zalazak sunca, krstarenje i spa tretmane u luksuznim centrima.

Pripravnik će biti angažovan na tri nedelje, na osnovu propratnog pisma od 500 reči i video snimka od 2–3 minuta na kom objašnjava zašto bi trebalo da bude izabran za tu ulogu.

Zainteresovani mogu poslati prijave na cococollection.com do 12. maja 2022. godine.