Zavirite u najlepše skijaško odmaralište na svetu: Chalet Marco Polo

Chalet Marco Polo idealno je mesto za opuštanje i uživanje u luksuzu i planinskom okruženju…

Ova raskošna loža nalazi se u samom srcu slavnog odmarališta Val d’Izer, dok će svim svojim posetiocima ponuditi intimni luksuz i najelegantniju atmosferu prestiža. Sve što se nalazi u njoj i oko nje dizajnirano je i pažjivo isplanirano, kako bi ona bila najlepša svoje vrste u čitavom svetu – tipični planinski dekor sa osnaženim prisustvom drveta, kamena i krzna, podaruje joj sasvim dovoljno karaktera.

Više od hiljadu kvadrata dostupno je njenim gostima, zajedno sa ložama, barom, kaminom, otvorenim i zatvorenim kuhinjama, balkonima i šest soba i apartmana. Marco Polo loža je šik ekspresija luksuzne prefinjenosti sa pogledom na Alpe koji u svakom posetiocu budi osećaj strahopoštovanja.

Ukoliko odaberete ovu ložu kao svoju lokaciju za odmor, na raspolaganju će vam biti njeno osoblje, vozač, kao i wellness centar integrisan na prizemlju, sa svojim zatvorenim bazenom, ležaljkama, đakuzijem i turskim kupatilom. U dubinama lože možete pronaći pravu pećinu koja je adaptirana u vinski podrum i proizvodnju sira, kada želite da uživate u najdekadentnijem iskustvu degustacije. Ukoliko ste ljubitelj dobrostanja i fitnesa, teretana koja se ovde nalazi pružiće vam sve svoje beneficije, što može biti ispraćeno posetom salonu za masaže.

Proizvedena u saradnji sa profesionalcima u polju žičara, Ski Room u ovoj loži kreirana je po meri, u pravoj gondoli. Kabina ima sve potrepštine koje će vam dobro doći kada se pripremate za skijanje.

Ukoliko razmišljate o odmoru na ovoj divnoj lokaciji, znajte da njene cene idu od 19.800 do 49.425 €.