Zašto je Singapur vrhunska luksuzna destinacija za ovu godinu

Sa stalno promenljivom prirodom pandemije koja utiče na zemlje širom sveta na različite načine, bilo je teško dozvoliti sebi da budemo uzbuđeni zbog putovanja na egzotične i daleke destinacije...

Ali kako ograničenja popuštaju i prilike za putovanje postaju sve realnije sa masovnim vakcinacijama, testiranjem i imunitetom u lokalnoj populaciji, možemo da dozvolimo sebi da ponovo počnemo da planiramo putovanja i putujemo svetom.

Jedno takvo mesto koje obećava obilje zabave, mega tržne centre, besprekorne javne površine i bujne zelene predele usred užurbanog gradskog pejzaža futurističkog izgleda je Singapur – destinacija koja se ne može uporediti ni sa jednom drugom.

Šta je to što privlači posetioce širom sveta da posete Singapur?

Ostrvski grad-država u jugoistočnoj Aziji možda je male geografske veličine ali može mnogo toga da ponudi turistima iz celog sveta. Od svojih trgovačkih četvrti do predivnih vrtova i nebodera, u Singapuru zaista moćete uživati u luksuznom odmoru. Da biste saznali više, u galeriji smo izdvojili neke od luksuznih turističkih destinacija i aktivnosti u kojima možete uživati ukoliko odlučite da Singapur bude vaša sledeća destinacija.

« 1 2 3 4 5 6 »