Zašto je Hrvatska destinacija broj jedan za luksuzno jedrenje i odmor na jahtama

Da li razmišljate o luksuznom odmoru koji uključuje jedrenje ili odmaranje na luksuznim jahtama? Nijedna destinacija u Evropi ne ispunjava sve zahteve na isti način kao Hrvatska.

Ova spektakularna i suncem okupana država, sa svojim kristalnim vodama, nacionalnim parkovima koji oduzimaju dah i ukusnom gastronomijom, poslednjih godina uživa dramatičan porast popularnosti, podstaknut uglavnom uključivanjem u hit HBO seriju, Igra prestola. Ali uprkos tome što je početna pompa odavno prošla, destinacija je i dalje jedna od najtraženijih među evropskim ljubiteljima luksuza i entuzijastima putovanja.

Ipak, različiti razlozi zbog kojih Hrvatska nastavlja da beleži takvu popularnost nisu nikakva tajna, a svako ko je posetio verovatno će odmah biti oduševljen bogatom istorijom zemlje i predivnom obalom. Sa svojim brojnim ostrvima, Hrvatska je savršen izbor za odmor, pružajući putnicima mnogo mogućnosti da dožive nešto drugačije i novo.

Ako još niste uvereni, u galeriji smo izdvojili razloge zbog kojih bi trebalo razmisliti o čarteru jedrenja u Hrvatskoj ili odmoru na jahti za svoj luksuzni odmor ove godine.  

« 1 2 3 4 5 6 »

Luxury Experience