Zašto iduće godine morate posetiti Turks i Kaikos

Bilo da su vaši snovi o ostrvskom životu trenutno srušeni zimskim olujama ili nervozom oko socijalnog distanciranja, postoji svež način da se oni ponovo razbukte i zagreju vaše srce...

Predstavljamo vam predivni stambeni kompleks, planiran za izgradnju na ostrvima Turks i Kaikos, od strane brenda Fair Capital i Brue Baukol Capital Partners, zaduženim za stvaranje 46 domova nazvanih Strand, sa ciljanim rokom za završetak u drugoj polovini sledeće godine.

Čitavo naselje biće smešteno na južnoj ivici Providenciales ostrva, zajedno sa zaštićenom obalom Koper Džek Beja, njegovim plitkim, tirkiznim vodama i belim peščanim dnom. Svaka stambena jedinica posedovaće direktan pogled na okean, kao i pristup svim pogodnostima zajednice, velikom bazenu, privatnim brodovima sa kapetanima, svim sportskim i atraktivnim vodenim igračkama, luci i doku, teniskim i piklbol terenima, fitnes centru, kao i restoranu sa barom, smeštenim na samom rubu obale.

Stambeni blok biće podeljen na tri tipa, od vila i stanova, do dodatnih šest lokacija za sve kupce koji žele da sami sebi izgrade svoje mesto na plaži. Vile dolaze sa dve ili tri spavaće sobe, dizajnirane sa deljivim jedinicama. Svaki prostor od 278 m2 posedovaće svoj bazen, spoljni tuš i đakuzi, dok njihove cene kreću od 2,2 miliona dolara. Dodavanje privatne krovne terase ovu sumu podiže na 2,4 miliona.

Luksuzne stambene jedinice kreću od 6,8 miliona i dolaze sa 418 m2 posvećenih enterijernom delu, ali kada se saberu svi elementi, uključujući eksterijerne, ova brojka raste na 771 m2 životnog prostora. Luksuzni domovi poseduju četiri do pet spavaćih soba sa pogledom na privatne beskrajne bazene, dvorišta sa kuhinjama i u pojedinim slučajevima, jednosobnu gostinjsku kuću.

Premijum smeštaji dolaze u vidu Grand Residences, koji u sebi sadrže šest spavaćih soba, sedam kupatila i oko 1301m2 kombinovanog životnog prostora. Glavna kuća uključuje pet apartmana sa okeanskim pogledima, veoma luksuznu dnevnu sobu, sa mogućnošću njenog potpunog otvaranja prema terasi, beskrajni bazen, dvorište sa dodatnim bazenom, spa i jednosobnu gostinjsku kuću. Samo će tri ovakve vile biti izgđrađene i dolaze po ceni od deset miliona dolara.