Zašto barem jednu Novu godinu morate dočekati na Barbadosu

Više slika

Više slika

Svaka osoba malo dubljih džepova, a posebno one koje imaju svoje privatne jahte, znaju šta mogu očekivati ako se za Novu godinu upute prema St. Bartu…

Ipak, oni koji preferiraju proslave sa malo manje pompe, svoja očekivanja baš i ne mogu tu ispuniti. Naravno, postoji mesto koje će im ponuditi sve što im je potrebno, a u pitanju je Barbados sa svojom spektakularnom marinom i vrhunskim rezidencijama. Prema mišljenju lokalaca, Nova godina na Barbadosu je nešto sasvim drugačije od onoga na šta ste navikli.

Prema tradiciji, ovde se od stare godine oprašta na plaži, a pre toga, mnogi gosti posećuju spa centre i uživaju u svim njihovim blagodetima. Sa zalaskom sunca koji je ovde više nego spektakularan, uz gurmanska jela koje priprema šef, vatromet koji će uslediti će biti daleko interesantniji.

Mnogi takođe uživaju u čekanju svitanja na plaži ili na svojoj privatnoj jahti, a generalno, zabave na Barbadosu i traju od sumraka do svitanja. Lepota Barbadosa može se opisati i brojem njegovih vrhunskih restorana, u kojima rade majstori zanata iz Londona, Njujorka ili Los Anđelesa, sa nizom Mišelin zvezdica.

Priroda koju ćete ovde zateći će vas opčiniti svojom lepotom, mirisima, aromama i magijom, dok će vas besprekorne i pomalo divlje plaže navesti da 31.decembra u ponoć poželite da ste Robinzon Kruso, koji nikada više ne mora da se vrati u civilizaciju.

Luxury Experience