Zaboravite na privatna ostrva - iznajmite čitav arhipelag

Planirajte svoj godišnji odmor na vreme i iznajmite čitav arhipelag u Panami, umesto jednog privatnog ostrva…

Kako biste ove zime iskustvo odmora na privatnom ostrvu preneli na novi nivo, predlažemo vam da iznajmite Islas Secas, resort koji se prostire na 14 privatnih ostrva koja sačinjavaju arhipelag u zalivu Čirikvi. I dok je sam resort trenutno zatvoren zbog korona virusa i restrikcija koje je pandemija sa sobom donela, ako sve bude išlo po planu, u decembru će biti spreman da ponovo počne sa radom, nudeći šansu iznajmljivanja čitavog mesta, sa početnom cenom od 18.000 doalra po noćenju. Resort će vam ponuditi privatni avionski transfer od Paname, što će vam zajedno sa svim drugim pogodnostima koje su vam na raspolaganju, učiniti da taj odmor pamtite do kraja života.

Prateći otvaranje prošle godine, Islas Secas se prošlog decembra pojavio sa sasvim novim dizajnom koji kao svoju glavnu temu ima ekologiju i održivost, pa poseduje četiri kućice, pri čemu svaka od njih ima bazen, terasu i neverovatan pogled na okean, dok su tu takođe i bar, loža, restoran sa pogledom na okean i Tented Spa centar koji koristi organske i prirodne proizvode. Kada je pandemija osvojila čitav svet, odmaralište je moralo biti zatvoreno, ali su to vreme iskoristili kako bi kreirali tri nove kućice za goste sa krvovima u formi baldahina, pogledom na džungu, dubokim kadama i ložama za uživanje na otvorenom.

Čak tri četvrtine ovog arhipelaga je i dalje netaknuto, pa je samo odmaralište savršena baza za povezivanje sa prirodom. Dok ste ovde, možete uživati u vožnjama čamcem oko ostrva, pecati ili posmatrati kitove tokom sezone migracije, dok vam je na raspolaganju i avantura kroz raznoliki Coiba nacionalni park koji je pod zaštitom Uneska. Naravno, ronjenje je takođe u ponudi, zajedno sa šetnjama kroz prirodu, jogom, roštiljanjem na plaži i filmskim večerima na otvorenom.

Kada se odmaralište otvori 16.decembra, gosti će moći da bukiraju čitav ovaj raj samo za sebe, sa cenom koja kreće od 18.000 dolara po noćenju za do 24 gosta, uključujući obroke, većinu napitaka, brojne aktivnosti, privatne piknike i jedan spa tretman dnevno po gostu. Šta kažete?