Wakaya Club & SPA – Vaše privatno odmaralište na ostrvu

Da li je neko spreman za vrhunski odmor na plaži?

Zaboravite svoj tipičan tropski odmor, jer jedan luksuzni hotel na Fidžiju sada nudi vama i nekolicini vaših najbližih prijatelja priliku da imate čitavo ostrvsko imanje za sebe.

Poznati Wakaya Club & Spa smešten na ostrvu Vakaja na Fidžiju, je odmaralište poznato po svojim netaknutim plažama i zapanjujućim šumama. Sada je odmaralište pripremilo specijalnu ponudu, odnosno po ceni od 330.750 dolara nedeljno, omogućava vama i vašim prijateljima da izaberete između 10 hotelskih samostojećih vikendica na obali, od kojih svaka ima jedinstvenu atmosferu i ambijent.

Jedno prebivalište koje vredi izabrati je ekstravagantna rezidencija Sega Na Leqa, koja se nalazi na 2.200 hektara bujne zelene zemlje sa pogledom na okean. Mirni smeštaj je otvoren ranije ove godine i uključuje modernu kuhinju, biblioteku i glavno krilo koje ima dva odvojena kupatila, kao i salu za vežbanje sa privatnim bazenom. Porodice će biti srećne kada saznaju da postoji besplatna usluga dadilje i ličnog batlera, tako da možete da dovedete decu i da ipak provedete neko vreme sami sa svojim partnerom.  

Što se tiče vremena za obrok, privatni kuvar na licu mesta je spreman da usluži vašu grupu. Jelovnik se sastoji od mešavine tradicije južnog Pacifika kroz kuhinju „od farme do stola“. Moći ćete da nabavite sastojke na farmi imanja pre nego što ih predate kulinarskom timu, koji će zatim pripremiti jela. Za one koji traže opuštajuće aktivnosti, paket takođe uključuje pristup spa centru Breeze koji nudi tretmane u rasponu od masaža do podmlađujućih tretmana za telo koristeći lokalne proizvode sa Fidžija.

Kada ste spremni da istražite ostrvo, postoji nekoliko ruta za pešačenje sa lokalnim vodičem. Ljubitelji okeana mogu da iskoriste različite izlete ronjenja u ponudi, i da urone u morski rezervat Vakaja da bi videli njegove živopisne koralne grebene i morska stvorenja. Ako više volite kopnene sportove, prepustite se neograničenom korišćenju golf terena sa devet rupa, teniskog terena i fitnes centra, uz mogućnost uzimanja privatnih časova za golf ili tenis ako želite da poboljšate svoje veštine.

"Vakaja je jedan od najupečatljivijih delova raja za ponovno okupljanje sa porodicom, prijateljima ili poslovnim saradnicima, u okruženju koje omogućava kvalitetno vreme uz nenadmašne kulturne, kulinarske i okeanske aktivnosti“, kaže generalni direktor Antonio Aja. „Sa neuporedivom ekskluzivnošću, privatnošću i pažnjom na detalje, grupama od 32 osobe može se garantovati nedelju dana značajne veze i neverovatnih životnih uspomena dok uživaju na sopstvenom privatnom ostrvu.“

U galeriji pogledajte kako izgleda ovaj raj na zemlji i rezervišite svoju vilu na vreme!

Luxury Experience