Vodič za sreću: Finska nudi besplatna putovanja da bi naučila ljude kako da budu srećni

Finska nudi četvorodnevni „seminar sreće“ za desetoro ljudi u luksuznom odmaralištu Kuru, potpuno besplatno. Od avio karata i seminara, do smeštaja i hrane, Visit Finland će pokriti sve.

Budimo iskreni, poslednjih nekoliko godina nikome nisu bile lake. Uz viruse, ratove i finansijske pritiske, mnogi od nas su se zaista morali jako potruditi da bi bili srećni. Ipak, kroz sve to, Finska je zadržala titulu najsrećnije zemlje na svetu šestu godinu zaredom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VisitFinland (@ourfinland)

Nordijska zemlja je na vrhu Izveštaja Ujedinjenih nacija kao najsrećnija zemlji za 2023. godinu, koji se bavi prosečnim prihodima, mentalnim i fizičkim zdravljem, slobodom i još mnogo toga. Čini se da Finci zaista znaju šta znači sreća. U stvari, zemlja je nedavno objavila da će svoj tajni recept podeliti sa ostalima.

Tačnije, Finska nudi četvorodnevni majstorski kurs sreće u luksuznom odmaralištu Kuru, potpuno besplatno za desetoro ljudi. Učesnici će boraviti u vilama okruženim borovim šumama i slikovitim pogledom, svaka sa svojim privatnim spa centrom i saunom.

Putovanje će se održati od 12. do 15. juna, tokom kojeg će srećnu grupu obučavati vodeći stručnjaci za sreću. Stručnjaci će naučiti grupu kako da pronađu svoju unutrašnju ravnotežu i kako da se povežu sa prirodom i sobom.

Oni koji žele da zatraže mesto na seminarima sreće moraće da podnesu onlajn prijavu na sajtu Find Your Inner Finn, a zatim završe izazov na društvenim mrežama. Sve što treba da uradite je da kreirate neki sadržaj na Instagramu ili TikTok-u koji objašnjava zašto mislite da ste možda „tajno Finac“ i zašto želite da učestvujete u masterklasu, koji ćete podeliti uz heštegove #FindYourInnerFinn i #VisitFinland.

Objašnjavajući ideju iza prvog masterklasa, Heli Jimenez, direktor marketinga Business Finland, rekao je: „Pitanje koje nam se često postavlja je da li verujemo da finska sreća proizilazi iz bliskog odnosa sa prirodom i našeg utemeljenog načina života. To nije neko mistično stanje, već veština koja se može naučiti i podeliti. Sada želimo da pomognemo ljudima da pronađu i savladaju ovo stanje uma u ​​Finskoj. Izabrali smo najbolje trenere, jedno od najlepših letovališta u Finskoj i rano leto u prelepoj finskoj prirodi za naš saminar sreće“, dodao je on.

Luxury Experience